bazıları genetik bir şey, ne yaparsan yap geçmez diyor, bazıları da egzersizle halledebilirsin diyor napıcam
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bazıları genetik bir şey, ne yaparsan yap geçmez diyor, bazıları da egzersizle halledebilirsin diyor napıcam
Öncelikle bu hiçbir zaman bir eksiklik değil balım herkeste dünyaca ünlü bir çok kadında var ve bence insana atletik bir görünüm kattığını düşünüyorum benimde hip dipsim var ve onlarla çok mutluyum önemli olan güzel bakmak falan da demeyeceğim çünkü güzel bakmakla ilgili bir durum değil zaten güzel hip dips bir eksiklik değil ve düzeltmeye çalışmana gerek yok aynı zamanda bir kemik yapısı olduğu için değişmez sadece belirginliği azaltılabilir
Canımmm şimdi farklı vücut tipleri var biliyorsundur armut kum saati elma vesaire vesaire insanlar bunları bile kalıplaştırmış durumda lütfen kendini eksik hissetme bu tür sığ düşünceli kalıplar yüzünden üzülme ona göre giyin falanda demicem çünkü ben her zaman istediğimi giyiyorum sen beğendiğin sürece başka kimsenin beğenmesine gerek yok😚
Cevap
3Cevap
Sosyal medyadan nefret ediyorum Canım benim Şu saçmalıkları Takmayın
Hip dips nedir ki
geçmez
Geçmez boşa zorlama kendini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?