Migrenim tuttu, uyutmuyor, nasıl geçer? İlaç kullandım ama faydası olmadı.
11 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sağ elini başının üzerinde tut ve şunları oku 7 kere Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab el-ham-dü-lil-la-hil-le-zi ke-fa-ni ve a-va-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi eta-me-ni ve se-ka-ni vel-ham-dü-lil-la-hil-le-zi men-ne aleyye fe efdale şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala valideyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ya rabbi eselüke bi-hürmeti vec-hi-kel kerim allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin salaten hüve eh-le-ha ve as-le-ha ya rabbi peygamberimiz muhammed mustafa sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve ala alihi ve sellem efendimizin mukaddes mu-tah-har mü-ker-rem mü-nev-ver kutlu uğurlu hayırlı bereketli faydalı feyizli nurlu tayyib şifalı devalı mübarek eline niyet ettim em-rar-tü kef-fen seb-be-ha fihel ha-sa ve rav-ve-til cey-şe bi ma-in ta-hi-rin ala me-a-şi ve me-a-di ve ala zür-ri-ye-ti ve ba-tı-ni ve za-hi-ri allahümme ez-hib an-ni su-e ma ecidu ve fuhşehu bi daveti ne-biy-yi-kel eminil mekinil el-mü-ba-ra-kil mekini indek eüzü bi izzetillahi ve kudretihi min şer-ri ma e-ci-du ve u-ha-zi-ru eüzü bi izzetillahi ve kudretihi min şer-ri ma e-ci-du ve u-ha-zi-ru seban allahümme salli ala seyyidina muhammedin tıb-bil ku-lu-bi ve deva-iha ve afiyetil ebdani ve şifa-iha ve nuril ebsari ve diya-iha ve ku-til er-va-hı ve gi-za-iha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin el-habibil mahbub ve şa-fil ileli mü-fer-ri-cil kurub ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin tıb-bil ku-lu-bi ve deva-iha ve afiyetil ebdani ve şifa-iha ve nuril ebsari ve diya-iha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Özellikle kendine ait bi odan varsa lambayı değil mor ışık yap mor ışık altında zaman gelir gayet iyi gelir
Karanlık bir odada uyumaya çalış bana iyi geliyo belki sanada iyi gelir
Karanlık oda da uyumak
Uyumak
Gecmez zorr