3 gün önce başladı nefes darlığı, bir saat kadar bir yerde vantilatör önünde kaldım, ondan mı bilmiyorum, dünden beri devam ediyor, nefesim yetmiyor gibi, sol tarafımda sırtımda ağrı, doluluk var gibi, midemde bir doluluk, ağrı var gibi, göğsüme ağrı gelip gidiyor, kakam var gibi ama yok, karnımda gürültü var, panik atağım da var. Korkuyorum kalp olur mu diye, klimada duruyorum hep, bu sene temizliği yapılması detaylı, ondan olabilir mi ve çeşme suyu içiyorum, neyden olabilir ve kalp olsa şimdiye devam eder miydi, midemde bir yumruk var gibi.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Stres yapma yinede psikolojik açıdan kafan rahat olsun diye bi hastaneye git istersen.
şu an yayladayım gece yarın gtcem ama korkuyorum simdi
Korkmana gerek yok kardeş kalp olsa bu kadar sağlam duramazdın Allah korusun
Brmcede öyle ama burada yazanları okuyunca korkuyor insan
Doktorda her zaman en kötü ihtimali söyler yani normaldir sağlık söz konusu
Klima çarpmış mideyi ve vücudu iyi üşütmüşsün birde kas sıkışması var
Eminmksin ya ama niye sol taraf ağrıyor ozaman
Kalp solda olduğu için üşüyünce o taraf daha çok ağrır. Kalp krizi belirtisi sol kolda uyuşma ve karıncalanma olur
şu an en rahatsız eden şey midemdeki bu his ağrı gibi bulantı gibi bir yumruk var gibi
Mideyi üşüttüğünüz için ağrı var sıcak sıvı madde tüketin
Kalp değildir degilmi
Değil değil
Bu ağrı ne zaman başladı. Gelip gelip gidiyor mu yoksa sürekli olarak var mı
Gelip gidiyor sırtım nefes darlığı üç gündür var nefes darlığı değilde daha derinden nefes alma ihtiyacı gibi ve midem 5-6 saatten beri ağrıyo köprücük kemigi ve sol meme arası ağrıyor
Mide bulantısı var mı bir de kaç yaşındasın panik atak gibi geldi ama emin olmak istiyorum
Bulantı gibi ağrı gibi bişey var böyle geğirme isteği gibi bulantı gibi 26 yaşındayım
Son zamanlarda stresli miydin seni üzecek bir şey yaşadın mı
Evet bir senedir stresliyim boşandım geri barıştım geri ayrıldım ananemi kaybettim
Tamam. Bak şimdi derin nefes alıp yavaşça veriyorsun. Elinin altında varsa bir bardağa yarım limonun suyunu sıkıp yavaş yavaş iç. Güvende hissedeceğin şeyler yap. Paylaşabileceğin birileri varsa bu durumunu paylaş. En yakın zamanda da beklemeden acile git.
Limon suyu çok ekşi gelebilir yarım limonun suyunu sulandırabilirsin.
şu an yayladayım ve çok uzak hastane yarın gitsem olur mu sence şu an tehlikeli bişey var mı
Limon suyunu yapıp içersen ona göre bir şey söyleyebilirim. İstersen mesaj da atabilirsin. Yalnız değilsin.
Ececece13 kullanıcı adım bu yazabilir misiniz ben yazamıyorum
Yazdım.
doktora gitmeye üşeniyor musun buradaki yarmalar ne biliyorda sana yardım edecek en yakın acile git
Yayladayım şu an uzağım
Merhaba durumun nasıl şu an
Anksiyete.