Sanki bayılacak gibi kendimi kaybedecek gibi oluyorum, sanki bir başka aleme geçiş yapıyor gibi, kafam tuhaf oluyor
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli bayılacak gibi olma, kendini kaybedecekmiş gibi hissetme ve “gerçeklikten kopuyor gibi” bir his birçok farklı nedenden kaynaklanabilir. Kaygı ve panik atak, yoğun stres, uykusuzluk, susuzluk, düşük tansiyon, kan şekeri düşüklüğü, kansızlık, vitamin eksiklikleri veya bazı sağlık sorunları bu tür belirtilere yol açabilir. Bu durum sık tekrarlıyorsa, yeni başladıysa veya günlük hayatını etkiliyorsa bir doktora başvurup değerlendirilmen iyi olur. Özellikle gerçekten bayılma, göğüs ağrısı, nefes darlığı, şiddetli baş ağrısı, konuşma bozukluğu ya da uyuşma gibi belirtiler varsa gecikmeden tıbbi destek almak gerekir.
Yok yeni başlamadı 2 aydır var ama bu duygu ara ara geliyo çok tuhaf yapiyo beni kafam bütün vücudum başka aleme geçiyor gibi oluyor mr falan çekildi EKG bişey yok vertigoda olabilir dediler dengesizlikle var çünkü panik atak mi sence korkmamalı miyim
Cevap
4Cevap
Dünyaya dönmen gerek. Alemler arası gezmek için erken daha.
Oanik atak vs olabilir
Nasil geçer bu korkmamam mi lazım çok tuhaf oluyo gerçekten
Stres yaptığın bir şey var mı
Yani işte bu halime stres yapıyorum
Önce dahiliyeye git kan değerlerine vs baksınlar sorunu anlat her şey düzgün çıkarsa pskiyatriye git
düzensiz beslenme
Yakışıklılığım karşısında heyecandan duramıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?