Telefonumu perşembe günü öğlen telefoncuya bıraktım. Biri benimle telefonda konuşunca kendi sesim bana yankı yapıyor ya da bazen telefon açılsa bile ses gelmiyordu. Ben de götürdüm, yaparız dediler. Az önce telefonumu teslim aldım. Sıkıntı çözülmüş, lakin arkası açılmış. Bu kötü mü? Çöp mü oldu telefonum 😓
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani genelde bu tür arzalarda mikrofon arzasını çözmek için açılması doğal
çöptür evet
Hayır, telefonun arkasının açılmış olması tek başına telefonun çöp olduğu anlamına gelmez, çoğu modern telefonda hoparlör, mikrofon, batarya veya diğer iç parçalar için arka kapak açılarak tamir yapılır. Bu normal bir işlemdir dikkat etmen gerekenler, arka kapak düzgün oturuyor mu, boşluk var mı?
Yapıştırma sağlam mı, kapak oynuyor mu?
Kamera, şarj, hoparlör ve mikrofon sorunsuz çalışıyor mu? Eğer telefonun suya dayanıklılık özelliği vardıysa, tamirden sonra bu özellik eskisi kadar güvenilir olmayabilir, iyi bir tamir yapıldıysa telefon çöp olmaz, sadece işçilik kalitesini kontrol etmen ve bir sorun fark edersen tekrar telefoncuya götürmen yeterlidir.
Arkası mecbur açılacak teknik sebep olduğunda sadece bu ikinci el fiyatını düşürür
Benimde telefonum tamir görmüştü arkası açıldı bir sorun olmadı.
Yapıştorıcı tutmamıştor tekrar götür
E git söyle düzeltsinler..