Kol Kasım yırtıldı, omzumdan rotator manşet yırtığı olmuş. Hanginiz beddua ettiyse artık neyse… kortizon iğnesi vurdular, kıpırdatamıyorum. Donuk omuz mu, ne olabilirmiş? Bu durumu yaşayan var mı?
19 dk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kol Kasım yırtıldı, omzumdan rotator manşet yırtığı olmuş. Hanginiz beddua ettiyse artık neyse… kortizon iğnesi vurdular, kıpırdatamıyorum. Donuk omuz mu, ne olabilirmiş? Bu durumu yaşayan var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok geçmiş olsun, bi trafik kazasında köprücüğümü kırdığımda aynını yaşadım bende, yaklaşık 2 ay hiç kıpırdatmadım, omzunu çevreleyen 3-4 kastan biri o manşet, en kalını olması lazım nası yırttın hayret.
Bol bol kolajen beslen sabitle, bide doktorun verdiği egzersizleri yap ilaçlarını kullan. Geç iyileşiyor biraz
Teşekkür ederim vallahi üç gün o kadar ağrıdı ki doktor öncesinde kendi kendine ilaçla geçmesini bekledi fakat üç gün sonra kortizon yaptık o ağrıyı geçirdi kıpırdaken çok ağrıyor sadece :( daha yeni tedavi sürecindeyim pazartesi günü tekrar randevum var bilmiyorum nasıl ilerleyeceğiz sanırım fizik tedaviye gideceğim
Ben fiziğe gittim elektrik veriyo başka bi işe yaramadı, yani durumumuz aynı mı bilmiyorum ama ben hiç oynatmadım 2 ay yeni yeni kullanabiliyorum daha
Şöyle söyliyim 10 tane diş ağrısını bu ağrıya tercih ederim o kadar fazla ağrıdı yani kortizon tedavisi çözüm bulunmayınca yapılırmış ama ben iki gece acillik oldum o kadar fazla ağrıdı şimdi oynatamıyorum elimden geldiğince kaldırmaya çalışıyorum hareketleri yapıyorum fakat yine de çok fazla kaldıramıyorum saçlarımı toplayamiyorum mesela kıyafet giyerken zorlanıyorum eşim destek oluyor inşallah düzelir ama yemek falan yapabiliyorum işte temizlik yapamıyorum temizlikçi çağırıyorum haftalık öyle sana da geçmiş olsun
Teşekkür ederim, bol bol kolajen ve protein sürekli tavuk balık et yemeye çalışın
Omuz yaralanmaları benim bildiğim bir yılı bulabiliyor umarım tez zamanda iyileşirsin
Bela bişi ben yaşadım ömür boyu geçmez
Ciddi misin ya gerçekten mi nasıl anlatsana detay
Mesaj attım
Nasıl yırtıldı seninki peki demişsin ananı * yırtıldı mal mısın ya
Sporda yırtıldı benimki
Neden küfür ettin anlam veremedim
Temizlikçiye yaptığının karması tutmuştur
Vallahi ben Temizlikçiii bir şey yapmadım ama sana istesem çok şey yapabilirim haberin olsun
Hiçbir şey yapamazsın
Temizlilçi olmasın
Geçmiş olsun
geççmiş olsun