Normalde 6 ay diye duydum ama benimki niye 3 ayda bir çağırdı? Üstelik dişlerim sağlıklı
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen nadir bir goncasin bu yüzden ilgilenmesi gerekiyor
😄değişik bi bakış açısı
Para sence ne aq ayrıca ben hiç yaptırmadım hatta böyle bir şey olduğunu ilk defa senden duyuyorum
Ücretsiz yapıcam hediye ediyorum dedi
Nasıl ilk defa duyuyorsun diş temizliği çok yaygın bir şey. Dişte taşlar oluşuyor cünkü
Hediyemi hmm sıkıntı bedava peynir fare kapanında olur niyeti farklı olabilir ayrıca evet ilk defa duyuyorum ben de öyle bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama belki ileride yaptırırım
😀😀aman giden kim allah askına üc ay sonra gidip napıcam bedava işlem hediye etmiştiniz onamı geldim dicem bedavacı gibi gözükürüm
Hızlı bir şekilde dişlerinin zayıflaması için.
Hay allahım ya bende araştırdım zararlıymış gercekten niye öyle bisey dedi anlamadım annemde diyoki adam senden hoslanms seni görmek istiyor ya hehe
Hoslanmasini bilemem.
Dişlerin zayiflayacak ki sonrasında yapacağı işlemler için daha yüklü paralar alsın senden
Sonradan yapacağı işlemleri de yarım yamalak yapacak ki yine masraf yap
Belki hayalinde bir araba var
Tatil planı var
Ve bu konuda çıkış yolu sen olabilirsin kötü düşünme
Sende haklısın
Sık yapılmaz tabsiye etmem zarar verir dişlere
Diş taşı mi
Evet
Ben gidiyordum daha önceleri. Neyse işlem bitti bir gittiğimde zaten 1 hafta sızı çekiyorum. Abla tanıdık birisiydi bende sordum ya abla bu diş taşı oluşmaması için ne yapmalı geliyom ağrı çekiyorum dedim. Bana şunu dedi diş ipi kullan düzgünce yap dedi. Dediğini yaptım kullanışı öğrendim ciddi fark var arada. Fircaladigimiz zaman artiklar diş eti arasında birikiyor ve tükürük sayesinde taslasiyor bu süre 6 saat sürüyor ortalama dedi. Birike birike işte diş eti çekilmesi falan oluyor. Diş ipinde o artiklara müdahale edebiliyorsun
Ben 2 senede bir yaptırıyorum çokta önemli değil