Ağız kokusu önleyici spreylerden kullanan var mı ben hiç kullanmadım ama merak ediyorum kokulu bir şey yediğimde geçiriyor mu mesela ona göre alacağım
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevişmek için söylüyorsan farklı ama normalde diş fırçalamana özen göster sorun olmaz
yok genel kokudan bahsediyorum disarda baharatli bir sey yediğimde falan
İnsanin Agzının içine girecek kadar yaklaşıyorsan sakız taşıyabilirsin kol çantanda
kanka baharatli sey direkt agzimda kotu bir tat koku birakiyor ya hani sakiz tamamen gecirmiyor denedik de soruyoz demi
Bende diyorum ki bu nasıl bir baharatmış :) veya senin agzın nasıl bir agızmış yedigin şeyi yutmuyor musun agzında mı bekletiyorsun ve ondan ziyade baharatlı cips felan yiyince hiç agzına su alıp tükürmüyor musun veya dışarıda olsan agzına su alıp agzında gezdirmiyor musun diş arasına girmiyor mu hiç çıkarmayla ugraşmıyor musun da sakız geçirmiyor
Ve söyledigim sakız düz sakız degil meyveli sakız veya naneli şeker gibi
kankacim baharatli bir yemek yedigim zaman bogazimdan gectigi icin (yutuyorum o yuzden) dilimde, damagimda ve bogazimda rahatsiz edici bir his ve koku birakiyor. Disarda dis fircalayacak halim yok. Su ve sakizda anlik seyler ki ben baharat sevmedigim icin en ufak baharat hissiyatı bile beni rahatsiz ediyor. O yuzden kalici bir sey lazim. Anliyon mu? Etkisi 2 cigneyiste gececek naneli sakiz benim anlik isimi goruyor sakizin etkisi gidince o hissiyat da geri donuyor cunku disarida oldugum icin disimi fircalayamiyorum. Aciklayici oldu mu? Su da koku gidermez agizi temizler ayrica
Dışarıda soganlı menemen mi yiyon ne yapıyorsun sarımsaklı yogurtmu yiyon ne yiyorsun anlam veremedim ve su agzını temizler sakız ise kokuyu öldürür boş ver sen koku spreyi sakızı suyu felan dışarıda yemek yemeden önce ne yicegini düşün
ne alaka ya baharat olmayan yemek mi var? Disarda rahat rahat lahmacun yemek istiyorum parasiyla sanane ya ben belki bol acili mexican soslu tavuk yemek istiyorum
O zaman korkarca gibi gez gezmek istemiyorsanda agız spreyi yerine daha farklı ürünler tercih edebilirsin mesela sirke karbonat gibi şeyler veya domatestos tiner bu nasıl muabbet ckxjxkxjxj
ne alaka ya 2026 teknolojisinde mexican soslu tavugun biraktigi rahatsiz edici hissi gecirecek tek cozum su ve sakizsa aq boyle devirin
2026 teknolojisi makinaya dayalıdır senin lahmacun yiyen agzına degil 😂