Arkadaşlar kronik vücut ağrısı, ama böyle her yerinizde ağrı, kesiliyormuşsunuz gibi, iç organlarınız bile ağrıyor. Bacaklarınız aşırı huzursuz ve vücudunuzda genel bir hazımsızlık var. Aynı zamanda kasların incelmesi ve kısa kalması yani büyüme döneminde herhangi bir uzama olmaması birden durması. Bu neyden kaynaklanıyor KALP rahatsızlığı mı yazı yazarken bile parmak kaslarım ağrıyor. Tiroid hormonu kan testinde hiçbir sorun gözükmüyor ama büyüme uzama da olması gerekirken olmuyor. Tiroid başka şekilde mi kontrol edilmeli? Veya sizce bu anlattıklarım neye işaret ediyor 50 sefer hastaneye gittim sadece uğraşıyorsun sonucu yok ama. Genel olarak yürüyemiyorsunuz çok yoruluyorsunuz. Kronik. Bunlar neden kaynaklanıyor?
17 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anlattığın belirtiler tek başına kalp hastalığını ya da tiroidi işaret etmez. Açıkçası bu kadar yaygın şikâyetin tek bir sebebi de olmaz bence. Romatizmal hastalıklar, kas hastalıkları, hormonal sorunlar ve sülalenizden gelen bazı genetik hastalıklarla alakalı olabilir. Sen vi chek-up yaptır bence
Ben de check up yaptırmayı planlıyorum 1 yıldır bu ağrılar sızılar çok farklı ilk defa yaşıyorum genetik olduğunu sanmıyorum. Teşekkürler yorum için
Sağlık önemli bir konu bu konuda yorum yapamam
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Bu belirtiler tek başına kalp hastalığına işaret etmez, farklı branşların incelemesi gerekir. En doğru yol, dahiliye veya endokrinoloji uzmanına başvurmak; doktor gerekli kan tahlilleri ve kalp kontrolüyle netleştirir.
En başta anlamıştım endokrinolojiye yönlendirin beni dedim gerek yok diyorlar mk doktoru yüzünden 1 yıl geçti
Böbrekler de olabilir Doktora gitmeden bir şey söylemek güç
Gittim çok kez. Çoğu kendi alanıyla sınırlı bilgisi var demiyorlar ki başka birşeyden kaynaklı olabilir diye. Mesela ağrı için krem yazıyorlar.
Dostum biz doktor muyuz
Ne alakası var s2min kafası herşeyi doktora soracaksın diye bir kural mı var
Ger2zekalı her tarafım ağrıyo kalbimde sorun mu var diyorsun s2k2k o2 seni bunu bakkala mı soracaktın? Kızlar soruyora yazıyor gecenin 3ünde senin aklını s2eyim ben
Hahahahahaha hadi s2tir git burdan ucube velet seni
S1k kafası seni herşeyi doktora soracakmışız istediğim yerde istediğim saatte paylaşırım gqtune girsin
Yrrqmın başı burayı esc aramak için kullanırsın normal yazı görünce morali bozulmuş djslsjdjs
Yrrw@gım bide sanki kendine soruyormuşum gibi biz doktormuyuz diyor sen olamazsın zaten s2k kafası
Lan ananı mı s2ltik orsou cocugu nasıl kudurdun lan it gibi 5 dakikada bie farklı mesaj yazıyorsun a1 evladı. Vasıfsız o1 seni hadi s1
Hahahhahaahh dur dur az eğlenelim
burada olduğuna göre ve normal soru soran birine çattığından vasıfsız eleman kim görüyoruz aslanım sksjks
O egonu böyle s1ker atarım işte heh