Endoskopi işlemi için genel anestezi olacak, senelerdir anksiyete ve buna bağlı çarpıntım falan var, fazla heyecan yapıyorum, bu durumun zararı var mı anesteziye bilen yazabilir mi
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır yok vücuda göre veriyorlsr belli tahliller yapılıp kullandığın ilaç hastalıkları alerji ve alkol kullanımına göre
Kolonoskopi oldum bende çok uzamadı uyuyup uyandım panik atak vardı lütfen rahat ol korkma
Teşekkür ederim rahatlamaya çalışıyorum işte yarın büyük gün🥲
Kızartma acı biber ekşi turşu yeme çok yanar Gavisgon şurup iyi geldi bana da çok korktum girerken kolonoskopiye ama aylarca çektigim sıkıntı yanında hiç bir şey yoktu açsındır eminim üzülüp lütfen direncini bitirme güzel haberlerini bekliyoruz dua edicem 🙏
teşekkür ederim çok güzel kalbiniz var umarım yarın güzel haberle çıkarım oradan 🥲
Korkma zehir ettim kendime bir gün öncesini sen gibi açlık ve o bekleyiş sen yapms bunu kendine iyi olucak inşallah bu sadece bi önlem muayene dıştan bakılacak bi organ değil çünkü
17 gündür bekliyorum ya o kadar yoruldum ki ettiğim stres daha büyük zarar farkındayım ama yine de korkmaktan kendimi alamıyorum sakin olmaya çalışcam
17 gün eminim asır geldi ama midenin düşmanı stres dua et Kur'an'dan oku Rabbim alsın korkunu geçicek bi daha asla üzmücem kendimi dedikçe farklı bir yerden sınıyor hayat ve insan kendini yanındayız lütfen derin nefes al başka şeyler düşün
Öyle yapıcam çok teşekkür ederim yazdıklarınız için Allah razı olsun sizden 🙏🏻❤️
Rica ederim senden de razı olsun Rabbim asıl bu günde çöpten adama morale ihtiyaç duyuyor insan ne var onda deyip abartma diye çok uyuyan oldu bende
Çok iyi geçti kendime gelince bitti mi dedim o derece , biyopsi aldılar sonuçlar sonraya
Ayyy çok sevindim çok dua ettim hadi hayırlısı bakalım Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin 🧜♀️🙏🥳
Aminn çok teşekkür ederim inşallah sonuçlarda çok iyi olur 😇, umarım sizinde olmasını istediğiniz ne dileğiniz varsa rabbim kısa sürede kabul etsin🙏🏻.
Rica ederim asıl ben teşekkür ederim eig adına amin canım sağol inşallah hiç uyumadığın kadar güzel uyu iyi geceler 🤗🥰🙏
Elbette var. Anestezi uzmanına tıbbi geçmişini eksiksiz olarak vermen lazım
Uyutularak yapmalaırnı istedim ama bi haberden dolayı vaz geçtim orada bildirsem anestezi vermeden yaparlar değil mi
Ne ameliyatı olucan
Endoskobi işlemi açıklama da yazmıştım
Çok yazam var kafa gidiyor. Kusura bakma. Endoskopi için alacağın anestezi miktarı ameliyat kadar yoğun değil korkucağın bi durum yok. 0.02 mg veriyor oda ortalama 10 dakika uyutuyor sonra ayırıyorsun
Estagfurullah, teşekkür ederim daha iyi hissediyorum yazdığınız için sağ olun
Çok çok geçmiş olsun. Dediğim gibi konunun içinde olarak değerlendiren biriyim alıcağın doz 0.02 mg oda uyanık olup kusma tarzı bi durum olmasın ve görüntülenme sağlikli bir şekilde ilerlesin diye
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Gelmiş geçmiş olsun allah şifalar versin. Çıkınca endoskopi den yaz lütfen
Tamamdır inşallah yazacağım
Hadi Allah'a emanet ol
Çok iyi geçti biyopsi aldılar sonuclar daha sonra , kendime gelince bitti mi diye sordum o derece 😊
Hadi gelmiş geçmiş olsun. Bu kadardı işte Max 15 dakka. İnşallah sonuçlarında iyi gelir daha da mutlu olursun
Çok teşekkür ederim amin inşallah😊🙏🏻
Cevap
13Cevap
Endoskopi'de yapılan anestezi çok fazla değil böyle hafif uyku hali olur O yüzden korkma
İnşallah teşekkür ederim
Rica ederim hiç korkma benim teyzeme yapıldığında ben yanındaydım İnan 3 dakika 4 dakika sonra ayıldım
Evet normalde öyle sadece çarpıntım oluyor diye korktum aşırı stresli biriyim kaygı bozukluğu var
Hiç stres yapma bak zaten dediğim gibi sana tam bayıltmayacaklar seni uyku halinde olacaksın zaten sana verdikleri onlar kuzum seni öldürme gibi bir durumu yok 🙂
Teşekkür ederim artık daha iyiyim 🙏🏻
Rica ederim Çok iyi ol korkacak bir şeyin yok diyorum ki sana böyle uyku halinde olacaksın 🙂 bana güven
Peki güveniyorum size 😊🙏🏻
O halde anlaştık sorun yok 🙂
Olmaz diye düşünüyorum anestezide genelde beklenmeyen ölümler dozajım vücuda fazla gelmesinden oluyor heyecan vs sökmez rahat ol iyi düşün
İnşallah , artık işlemi bıraktım bundan korkmaya başladım
Endiselenme günde binlerce ameliyat oluyor bu tarz olaylar çok nadir
Çok Teşekkür ederim
İki kez kalp ameliyatı ve defalarca farklı ameliyatlara giren biri olarak hiç bir şey olmaz korkma
Maalesef var geçen 7 yaşında kız çocuğu ölmüştü galiba ama endoskopide yoğun anestezi uygulamıyorlar korkmana gerek yok
Diş olayını diyprsun değil mi , ben de o haberden sonra korkmaya başladım
Endoskopi en kolay işlemlerden biri niye anestezi istiyorsun ki anlamadım
Anksiyeteden dolayı istedim çok fazla korkuyorum
Prensesliğe zamanınız yok 7 senedir anksiyete hastasıyım
Korkmana gerek yok. Çünkü öldüğünü kendin bilmiyorsun.
İnşallah çok güzel geçer iy8lesirsin canım
Teşekkür ederim
Dozu düşük olacağı için riski de paralel olarak düşer
Endoskopi de ameliyat kadar genel anestezi verilmezki
Evet biliyorum yine de sormak istedim , az da verseler fark eden bir şey olur mu diye
100000 kişide bir falan oluyor diye biliyorum o da sana denk geliyorsa yaşama zaten gerel yok
Uyanmamaktan değil farklı uyanmaktan kork
Nasıl yani
Off off
Anestezi de risk elbette var
Endoskopi mideden yapılmayacak mi.
yaşamda ölüm riski var. Anestezi ne?
Var tabii çok aşırı nadir de olsa
Ölmemek için kork
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar