Deldirdikten sonra nelere dikkat etmem gerekiyor, çok iltihap kapar mı? Yıllardır kullanan var mı aranızda
19 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba sorudan biraz alakasız birkaç soru sorabilirmiyim cevaplarsanız çok sevinirim 💖💖💖
1. Ben İstanbul gelişim üniversitesine yerlesicem bu sene. Bu universite hakkında bilgin var mi?
2. Universite okuduysan hangi üni söyleyebilir misin iyiyse tercih listeme ekleyeyim
3. Bana güzel bir kapatıcı markası onerirmisin goz alti morlukları özellikle kapatması cok iyi olur
4. Dudaktan hic çıkmayan bir dudak kalemi biliyormusun?
5. Şuana kadar kullandığın en kalici parfumu soylermisin veya en cok sorulan? Ben kalici bir koku arıyorum yani hic yoktan 3 4 saat kalmalııı
Yani benim okuduğum üniyi önermiyim çok kötü ama bence iyi bi şehir olmasına dikkat et
Makyaj konusunda fikrim yok ben de çok makyaj yapan biri değilim
Bargello 122 baya çok soruldu kalıcılığı güzel
122 kokladım ama cok kalici degil ya
Ben bi dönem onu kullandım sonra öğrenci durumu djjdkddje dalin kolonyası aldım onu sıktım parfümler pahalı çünkü
Bi de büyük ihtimalle yeni üniversiteye geçeceksin galiba ne olursa olsun ilk yıl arkadaşlarına dikkat et maddi manevi kimseye kendini kullandırma tavsiyem olsun
Cok tesekkurler 💓💓💓💓💓💓
Rica ederimmm ♡
Zamanında kız arkadaşım uzun süre kullanmıştı, bir şey sürmedi hiç deldirdikten sonra. Sanırım senin vücut yapın ve hassaslığın ile doğru orantılı olarak değişebilir. En mantıklısı bepantoldür ama, dövmeden sonra da onu öneriyorlar genelde.
Teşekkür ederimmm
Rica ederim.
Abi şu Kimin aklına geldi ilk ya göbek burun piercingi. Korkuyorum ben kendime hayatta yaptıramazdım. Tutar bir dengesiz gelir çeker vs
Sen yaptırma zaten
Diline yapsana yakışır
Yemek yiyemem
Arada çıkarırsın ya nolcak
Bilmem ama terramycn ilacı iş görür
Kızlara sormuştum zaten
Cevaplarda bu ilacı görürsen benim yerime de kahkaha at nolursunn😅