Arkadaşlar Mayıs ayının sonlarına doğru göğsümün orta üst kısmında bir şişlik hissettim. Haziranda kontrole gittim. Bir sürü kist varmış zaten herkes gibi ama kistlerden biri 17 mm ve papatya şeklinde girintili çıkıntılıymış. Eko doktoru, doktorunuz daha net söyler dedi. Doktorum da kitlenin alınması gerektiğini, ilerde kötü huyluya çevirme ihtimali var dedi. BI-RADS 4A yazıyor epikriz raporda. Kesin tanıyı biyopsi verir ama kitlenin kalmasının bir anlamı yok, alalım dedi doktor
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doktordan ve analizlerden iyi bilecek değiliz.
Bildiğim tek şey ciddi bir duruma evrilmeden ameliyat olmak.
Ailem geciktiriyor ameliyatı:(
Konuşmak gerek, durumun ciddiyetini anlatmak gerek.
Söylüyorum ama anlamıyorlar beni sanırım altınlarımdan birini satıp yaptıracağım
Kimseden hayır yoksa doğrusu budur ve geciktirmeden ol. Geçmiş olsun şimdiden ve dikkat et kendine
Ailemden gizli satmam ne kadar doğru bilmiyorum ama mecburum
Hint kolyesi yani ne kadar eder bilmiyorum ameliyatım da çok ucuz 20bin₺ olmadı satar 10-15 bin koyarım ortaya bende bu kadar var siz üstünü tamamlayın derim..
Sağlığımla kumar oynamam ben ameliyat olacağım deyin ve haberleri olsun en azından.
Babam hiç izin vermez annem de aynı şekile. Anneme daha önceden satacağımı söylemiştim ama diş tedavim içindi. Bunlar bana nişanda takıldı yani bana ait kolye
Nişanlınız nerede
İstanbul'da o ben Elazığ
Birads 4a için biyopsi gerekir, ihmal etmeyin.
Geçmiş olsun
Doktorun son karsrını5 dinle ve önce ilaç tedavisi ol ben CE
Geçmiş olsun kız 😯
Doktor ameliyat dedi ailem geciktiriyor
İlaç tedavisi yok mu yani
Çok mu geç kalmışsın kız
Hayır doktor kötü bir şey söylemedi sadece kitlenin biyopsi gitmesi gerektiğini ama zaten her türlü alınması gerektiğini söyledi kalırsa ilerde kötüleşir dedi
Doğrudur meme kanserine kadar yolu var onun..
Evet. O yüzden ben de ailemden gizli nişan kolyemi satıp yarısını aileme gösterip (online astrolojiyle ilgileniyorum) ordan kazandım demek istiyorum bi 10-15 bin. 5-10 bin de onlar katkıda sağlasın sonra ben nasıl olsa çalışıp üstünü doldururum paranın normalde dişime harcamak istiyordum ama hayat şartları.
Hm ğğzelde neden onlardan habersiz kız
Karşı çıkarlar
Sağlık söz konusu neden karşı çıksınlar ya
Gel de anlat..
Volla mı gelim anlatim mi 😂
Göğüs kanseri olabilir çok geçmiş olsun
Neye dayanarak söylediniz?
İyi demek ki sıkıntı ne
Kanser den korkuyorum yoktur dimi :(
Yok tur kan değerlerin nasıl peki crp değerin falan normalde sıkıntı yoktur
Annen varmıymış