Arkadaşlar aranızda psikolojik bir doktor varsa bakabilir misiniz acil ne olur size yalvarıyorum🥺
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar aranızda psikolojik bir doktor varsa bakabilir misiniz acil ne olur size yalvarıyorum🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Psikolog değilim sadece doğru gördüğüm şeyleri düşünüp söyleyebilecek kapasitedeyim.
Psikolog değilim ama öğrencilerimden dolayı çoğu şeyi de onlara yardımcı oluyordum anlat istersen
Bak annem benden habersiz beni 17 yaşımdayken piskolojik doktoruna götürmüş benimle konuşmuş bana bakmış bana bi kaç şey sormuş normal konuşma nasılsın yaşın kaç gibi şeylerden sonrada anneme demişki bu kızın beyni 5 yaşındaki kız gibi büyüsede evlensede bu öyle kalacak çok sinirli bide dili uzun evlense boşanır bu kız demiş🥺 ama ben onunla doktora gittiğimi hiç hatırlamıyorum
Bir kere şu kadarını söyleyeyim sana burada bir yanlış var psikolog kesinlikle böyle sözler böyle laflar kullanmaz annenin sana doğru söylediğine Emin misin?
Bana söylememiş babama söylemiş bügün haberim oldu babamda üzülüp kırılmiş ağlamişta
Annemde hep bana tam değilsin yarım akıllısın diyor hergün canım beynın yok yok diyip duruyor
Bak yine sana aynı şeyi söyleyeceğim bir psikolog anneye babaya kesinlikle bu lafları kullanmaz burada başka bir şeyler var istediğin kişiye sor hiçbir psikolog bir aileye bunu demez
Sence annem yalan söylüyor olabilir. Mi
Kesinlikle yalan söylüyorsun İnan bana hiçbir psikolog bu cümleleri kullanmak bak benim arkadaşlarım da var psikolog kesinlikle bu şekilde konuşmazlar
Ben yalan söylemiyorum annem babama söylemiş bende duydum ama kimse bildiğimi bilmiyor
Yok yok kesinlikle ortada bir yalan var dediğim gibi sana bu cümlelerin kullanılması imkansız
Özelden konuşabilirsin miyiz
Tabii ki olur sorunu beğeneceğim oradan yazabilirsin bana emre..
Direk burdan yazamaz miyim çünkü bilmiyorum ordan girmeye
Tabii ki yazabilirsin sıkıntı yok sen yazın diye ben sana tamam dedim
Burdan konuşsak gerçekten olur mu sadece bi kaç soru sorucam umarım baktınızden almam
Tabii ki olur söyleyebilirsin lütfen yaz sorabilirsin
21 yaşındayım 17 yaşındayken annem benden habersiz beni piskolojı doktoruna götürmüş doktor bana adımı soyadımı adımı iyi misin diye sormuş sonrada anneme demişki bu kızın peynir peş yaşındaki çocuk beynı gibi demiş bu kızın beynime büyüsede böyle kalacakmış demiş evlende de boşanır demiş sinirinden öfkesine ve çocuksu davranışlarından demiş ama ben onunla hiç doktora gittiğimi hatırlamiyorum
Annem küçüğünden beri bana hem fiziksel hem piskolojık şiddet uygulardı evden çıkmama izin vermezdi arkadaşlarımda evime gelmesine de izin vermezdi hergün sabah akşama kadar dayak yerdim bide ölmem için bi sürü be dua ederdi bir şey yapmadığım halde bide bana iftira atardı bir şey dirildi bi beni suçlar ben yapmadım desemde beni döverdi sen yaptın diyi bana iftira attıp döverdi
Sexsotorum sorun neydi
Doktor değilim ama bilgim var
Nolur sana bi şey soracam bak nolur cevap ver🥺
Tamamdır gizliden çıkayım yaz o zaman
Olur
Açtım
Ooo burada psikologtan çok ne var?😃
Röntgenciyim soruları alayım
İkiside değilim ama ücretsşz dert dinliyorum
Neyin var
Ne oldu