Malum bir çok marka bulunmakta hangisini alsam bilemedim ayrıca SGK da karşılamıyor yani çok paralı, son kalan param boşa gitmesin ajajajs bir şey daha sormak istiyorum, alışveriş siteleri güvenilir mi yoksa sadece eczaneden mi alsam?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben benexol kullanıyorum ve saat gibiyim ☺️
Onu tadı çok kötü ayrıca bende mide sorunu var abi onun için etki etmiyor diyor doktorlar
Hadi ya geçmiş olsun 🙏 O zaman sprey olanı kullanacaksın ama o da çok pahalı, 750 lira o
Tablet ve dediğiniz gibi sprey formu var, evet maalesef öyle:(( beni üzen tarf o çünkü çok pahalı
Tablet ve dediğiniz gibi sprey formu var, evet maalesef öyle:(( beni üzen tarf o çünkü çok pahalı
İğnesini kullan, Hem daha etkili
Kullandım anca 240 ları gördüm iğne ile, şimdi 230 larda çıktı
En az 15 - 20 ampul olması lazım yanlış değilsem
Hadi ya, Çok düşükmüş, Faydası olmamış demekki iğnenin de fazla
Ben iğnesini duydum da hiç kullanmadım, Koldan mı yapılıyo o
Maalesef bende çok şaşırdım ayrıca 4-6 ayda bir kan vermişim ve doktorlar hiç uyarmamış bu garip geldi, sadece araştırma hstanesine gitmişti 2 yıl evvel olması lazım veya 3 o zaman 70 ti doktor hemen iğne kullan demişti 1 yıl boyunca kullandım ve geçenlerede baktım en yüksel 245 olmuş iğnelerden sonra neden anlamadım 🤷♀️🤷♀️
Ben nefes darlığı yüzünden gitmiştim ve öyle öğrenmiştim B12 seviyemin düşük olduğunu, Yürüme konuşma davranış herşeyi etkiliyo
Geçmiş olsun, çok etkiliyor maalesef ki. Yapılan bölgeleri sormuşsunuz, kas içine uygulanır iğne formları ; kalçadan (dorsogluteal/ventrogluteal) veya uyluk (vastus lateralis) bölgelerine yapılabilir
Hadi ya, O zaman ben istesem de kullanamam, Sana kim yapıyodu peki iğneyi
Valla bende korkuyorum halen de kokuyorum ama yapacak bir şey yok ahahaha Sağlık ocağına, acilde yapıyordum ,1 kere mahsus arkadaşım yaptı ( hemşire)
Onun için dil altı en iyisi
Bence
Evet, İğne hem uğraştırıcı hem de koldan yapılamıyosa gerek yok ☺️
Öyle
Gerçi bizim aile hekimi kadın ama olsun yinede gerek yok, Utanırım bu sefer de ☺️
Sağlıkta çekinmemek gerek ama evet elimizde değil duygular, aynı şekilde ister istemez bizde erkek doktordan çekiniyoruz. Ama sağlık daha önemli
Evet haklısın ama insan utanıyo ister istemez, Çok ciddi bi durum olmadıkça gitmiyorum, Bikeresinde şeyimde yanık benzeri yara olmuştu ama gitmemiştim aile hekimi kadın olduğu için, Evde terramiciyn krem vardı ondan sürdüm ve geçti ☺️🙌
Sünnet olduğumda da o kremden vermişlerdi çünkü ve çektiğim acıdan mıdır bilmem adını unutmamıştım ilacın ☺️
Anladım geçmiş olsun
Sağolasın, Sana da geçmiş olsun 🙏 🤗
🙏
Ocean marka iyidir alabilirsiniz
Evet ablamda şu an kulanıyor ama new life ve solgar da baya iyi deniliyor emin olamadım
Solgarda iyi bir firma
Evet aklım onda kaldı benimde, peki new life hakkında ne düşünüyorsunuz? Eczacınız galiba
Kötü diyemem ama ocean ve Solgar kadar iyu olamaz
Anladım, çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Merhaba , ben bugün doktora gittim bana iğne b12 yazayım dedi ben dedim yok, dil altı alacağım, tamam dedi. Bana devit 3 60 kapsül günde 1, magnezyum kapsül günde bir kapsül şeklinde yazdı ben bütün kutuları bitermeliyim değil mi? Aklıma bilen siz geldiniz danışmak istedim, unuttum eczacıya sorayım
İlaçların hepsini bitirin ki tam tedavisini alasiniz
Tamam teşşekkür ederim
Rica ederimm ne demekk çok geçmiş olsun 🤲
Allah razı olsun🙏🙏
Sizden de
Orzax kullanmıştım ben
Etkileri nasıl, hızlı etki etti mi? Bende aşırı uyku hali var, saçlarım çok dökülüyor, her şeyi hemen hemen unutuyorum, odak sıfır özellikle ders çalışmak için istiyorum🥹
Ben yks senemde kullandım memnun kaldım b nin her türünü içeren 2 tane farklı tabletten olan versiyonu kullandım eczacımız önermişti ama gene doktora gidip tahlil vermelisin bence
@Muhooo0202 kürdistan diye bir yer yoktur
@dontbelabulmakben Çok teşekkür ederim🙏🙏
@Muhooo0202 kürdistan diye bir yer yoktur bu ülke bölmekten başka bir şey değildir defol
Bana ırkçılık yaptığı için mi teşekkür ediyon keçe
Doktora gidin
Gittim, kan sonuçlarım çıktı ona göre araştıtma yapıyorum
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum prenses
Doktordan al
Dil altı formunu yazmıyor bugün aczacıya sordum, hafta sonu olduğu için doktora gidemedim ayrıca tek nöbetçi eczane vardı. Normalde iğne kullanmıştım vitekobal dı galiba 1 yıl kullandım ama sonra baktım sade 170 artış (ilk 70 ti, 240 civarına yükselmiş) . En son kan tahlilimde 230 civarı çıktı, doktorlar buna iyi diyor şaka gibi ajsshs çünkü Mart ayında gitmişti iyi demişti ama 200 lerde , halim yok kafamı kaldırayım diyorum bir şeyin yok diyor