İyi akşamlar arkadaşlar, benim yüzümde ya da vücudumda genel normale göre ufak benler var yani bazıları koyu bazıları açık. Hastalık yapabiliyormuş, böyle benleri fazla olup zararını gören var mı?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben şu an 32 yaşındayım benim heryerim ben dolu hatta ben lekem var sıkıntı yaşamadım dert etme ben aldırmak kanser riski yapıyor sadece ona dikkat et
Bana da alsdıemazdan riskli dedi doktor yani kafana takılırsa önceden aldır kurtul dedi bir tane var mercimek kadar bir tarafı koyu kahve minicik birzı da açık iki rengi var sizde var mı
doktor nasıl sana aldır der arkadaşımın oğlu ben aldırdı 1 yıl sonra vefat etti
ben kanserojanlıymış kanser bütün vicuduna yayıldı
sakın testsiz aldırma
Ne ama asıl öyle olursa aldırılması lazım
test sonucun iyi çıkarsa aldır bene test yapıyorlar
Evet işte ameliyat ile alınıyor önce bakıyorlar kötüyse derinden alıyorlar iyiyse yüzeysel öyleymiş
Cevap
4Cevap
bende nerdeyse hiç yok ama hiç duymadım sorun olduğunu
Çok şanslısın 🌸
Zararı yok doktora git baksın 5 fldakikda makasla aliyor
Ameliyat ile alınıyor ufak işlemle dikişli
Melanom korkun var senin
Nerden bildiniz
Gösterdim doktora sorun yok aldır istersen dedi ama araştırıp korkuyorum bir tanesi var ufak genelde hepsi ufak ama rengi bi taraf açım bi tarafı koyu onu gösterdim bi şey yok dedi ama ben psikolojim bozuldu
Benlerden korkan kişide olabilecek şey bu. Ama korkma :) bir sey olmaz kurcalatma elletme bak keyfine
Çok korkuyorum
Melanom cok çabuk hızlı ilerler 4-6 ay gibi sürede son evreye gelir yani korkma o yüzden bir sorunun yok
Korkmaa sayamayacağım kadar cok bene sahibim vücudumda
Korkuyorum kime yazsam bende de öyleydi çıktı vs yorumları görünce hayatım psikolojim bozuldu okuluma bile etkiliyor her şeyimi
Ne zamandır var ve ne renk
Birçoğu doğuştan ve küçükler ama bir tanesi bar doktora gittim. Cihazıyla baktı sorun yok dedi 15 senedir var ama bir tarafı koyu kahve birazı açık mercimek kadar ondan korkuyorum yani kısaca araştırınca çıkanları gördüm psikolojim bozuldu
Yok ya o kadar araştırma ben konusunda insanlar yanılıyor
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?