Sağlık 9 sa Nereniz ağrıyor? Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Şimdi eve geldim, her yerim ağrıyor yorgunluktan 🥲Perikizi0007 Nereniz ağrıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 dk Sağlık konusunda 40b cevap paylaştı. hiç bir yerim. 0 0 Yorumla
kerem2NT Takip Et Yoda Yaş: 71 , eic 100% 5 sa Bugün çok yoruldum, ağrımayan kemiğim kalmadı. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 8 sa Sağlık konusunda 535 cevap paylaştı. O zaman sana hemen ilgi paketi vermemiz lazım bitki çayları rahatlatıcı tütsüler 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 7 sa Sol kaburgamın altı😅 1 2 Yorumla Perikızı0007 6 sa Anlıyorum 😅 Yorumla SpunkyChick1 6 sa 😬😬 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 9 sa Sağlık konusunda 540 cevap paylaştı. Ağrımayan yerim yok bu yaşta yaşlandım djbd 1 1 Yorumla Perikızı0007 8 sa Cidden yaa Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Master Yaş: 34 7 sa Şu an bi baş ağrısı tuttu 1 2 Yorumla Perikızı0007 7 sa Geçmiş olsun Yorumla mervesevgi1 7 sa Teşekkür ederimm 🌸 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 sa Ayaklarım arıyor göbeğinde kıl dönmesine benzer bir şey var ağrıyo kalbim daralıyo 0 1 Yorumla Perikızı0007 6 sa Geçmiş olsun
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 8 sa Kalbim çok agrıyor 0 2 Yorumla Perikızı0007 8 sa 🥹 kemik yok diye saymadık Yorumla Daiask 8 sa Kemik agrısı yine geçerde kalp zor 😢 Yorumla
Alphn3301 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% 9 sa Neden yoruldun bu kadar 0 2 Yorumla Perikızı0007 9 sa Ev işleri spor yol çalıştım Yorumla Alphn3301 9 sa Mesleğin yorucu mu Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 7 sa Sağlık konusunda 320 cevap paylaştı. Sağ omuz sakatlandım galiba 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 sa Sağlık konusunda 501 cevap paylaştı. Çok şükür ağrıyan bir yerim yok 🙏❤️ 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 sa Spordan çıktım az bir bel ağrım var. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 7 sa Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. kasıklarım agrıyor ameliyat dikiişleri 0 2 Yorumla Perikızı0007 6 sa Ah ameliyat dikişleri hatirlama Yorumla scorpion026 6 sa Allahtan kapalı ameliyat. sadece 3 noktada 1 cmlik izler var. ama kamera soktular sonucta o bölgeler biraz agrı yapıyor. Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 7 sa Sağlık konusunda 522 cevap paylaştı. Arka bacak kalça 0 1 Yorumla Perikızı0007 7 sa Offf evett yaa 🥲 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 sa Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Agrimiyo biryerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
hiç bir yerim.
Bugün çok yoruldum, ağrımayan kemiğim kalmadı.
O zaman sana hemen ilgi paketi vermemiz lazım bitki çayları rahatlatıcı tütsüler
Sol kaburgamın altı😅
Anlıyorum 😅
😬😬
Ağrımayan yerim yok bu yaşta yaşlandım djbd
Cidden yaa
Şu an bi baş ağrısı tuttu
Geçmiş olsun
Teşekkür ederimm 🌸
Ayaklarım arıyor göbeğinde kıl dönmesine benzer bir şey var ağrıyo kalbim daralıyo
Geçmiş olsun
Kalbim çok agrıyor
🥹 kemik yok diye saymadık
Kemik agrısı yine geçerde kalp zor 😢
Neden yoruldun bu kadar
Ev işleri spor yol çalıştım
Mesleğin yorucu mu
Sağ omuz sakatlandım galiba
boynum tutulmuş
Bugün biraz başım ağrıyor..
Bacaklarım belim basım
Çok şükür ağrıyan bir yerim yok 🙏❤️
Spordan çıktım az bir bel ağrım var.
masaj yapayım gecsın :D
kasıklarım agrıyor ameliyat dikiişleri
Ah ameliyat dikişleri hatirlama
Allahtan kapalı ameliyat. sadece 3 noktada 1 cmlik izler var. ama kamera soktular sonucta o bölgeler biraz agrı yapıyor.
Arka bacak kalça
Offf evett yaa 🥲
Beynim ya
Benim kalbim ağrıyor
Aa ben bunu not alıyım kullanırım
Agrimiyo biryerim
Sapasağlamım
Belim
Gögsüm
popisim
Sırtım
Bir yerim ağırmıyor