Çok düzenli sayamam açıkçası ama gün içinde su içmeye dikkat etmeye çalışıyorum. Bazen 2 litreyi buluyor, bazen de yoğunlukta aklıma bile gelmiyor; sonra bir bakıyorum baş ağrısı, yorgunluk falan kendini belli ediyor. Su içmek basit gibi duruyor ama insan ihmal edince vücut hemen trip atıyor resmen. O yüzden en azından şişeyi gözümün önünde tutmaya çalışıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Yani değişiyor bazen hiç bazen 1,5 litre
En az 2 litre içerim gadası
En fazla 1.5 _ 2 litre arası kesin içiyorum hatta suyu hep gözümün önünde tutuyorum
Çok iyi ✨
🥰❤️
♥️🥰
2 litre ve üzeri tabi çay kahve maden suyu derken daha karpuz falan da yiyeceğim..
Daha karpuz kesecektik hocam
Kesde yiyeylim İntern Dr. hanım
Çok düzenli sayamam açıkçası ama gün içinde su içmeye dikkat etmeye çalışıyorum. Bazen 2 litreyi buluyor, bazen de yoğunlukta aklıma bile gelmiyor; sonra bir bakıyorum baş ağrısı, yorgunluk falan kendini belli ediyor. Su içmek basit gibi duruyor ama insan ihmal edince vücut hemen trip atıyor resmen. O yüzden en azından şişeyi gözümün önünde tutmaya çalışıyorum.
Ayda demek istedin sanırım 😂😂
Ayda demedim 🙄
Ayda ama benim için
Bu sıcaklarda 2 L su 3 L diğer icecekler olmak üzere toplam 5L sıvı..
3.5 - 4 arası en az ama bazı yoğun günlerde 10 litrenin bile üstüne çıktığım oldu.
3 ün üzerinde olduğu kesin.
böbrek taşı ameliyatı olduğum için doktor 3 litre su içmemi önerdi.. iki buçuk 3 litre arası içiyorum
2,5 veya 3 litre
Minimum 2 litre içiyorum. Üzerini saymıyorum
Şu bir haftadır anca 2 litre
Litre değil 1 2 bardak
günüm yoğunluğuna göre 5-7 litre arası bazen üstü
2-3 litre hshs
Ortalama 3. 3.5L içmeye çalışıyorum.
Unutuyorum İçmeyi çok hadi ordan söylenemez
2-3 litre arası.
2-4 arası değişiyor
1 litre suyu bir dikişte içiyorum zaten
En az 2 litre ula