1 sa

Hiç psikolog anınız var mı?

Anlatın bir şeyler. Ben başlayayım. 😂

İlk defa 42 yaşında gittim. Birkaç ay önce yani. "En ufak bir ses ve ısı artışı beni hemen uyandırıyor. Bir daha uykuya dalamıyorum. Uykusuz kalıyorum" diye gittiğim doktorlar "Her şey normal, sen psikoloğa git. Senin run or fight modun takılı kalmış" dediler. 😂

Hayatta kal modunda takılı kalmışım. Ben de bu yaşa nasıl geldim diye şaşırıyordum. 😂

Neyse, gittim psikoloğa kapısında bekliyorum. Ama nedense normal olduğumu belli etme isteği uyanıyor içimde. Hani deli değilim ya 😂 Bakıyorum biri hızlı hızlı yürüyor. Ben yavaşlıyorum. Biri yere oturmuş notalarla İzmir marşı söylüyor. Ben dudaklarımı kımıldatmamaya çalışıyorum. Bakıyorum biri kambur duruyor. Ben daha dik duruyorum. Telefonla çok uğraşanları görünce telefonu da cebime koydum. 😂

Sıram geldi. Girdim içeri. Derdimi anlattım. Çat hemen iki ilaç. Biri sinir sistemimi yatıştıracak. Diğeri uyutacak. Bir ay sonra kontrole gel.

Bir ay sonra: "Hocam biri kabız yaptı, diğeri uyutmadı". Çat başka iki ilaç yine aynı sebepler.

Bir ay sonra: "Hocam biri karnımı ağrıtıyor diğeri uyutmadı, iştahım açıldı." 😂 Çat başka iki ilaç.

Bu sefer iki ay sonra gel dediler. Yaklaşık bir ay oldu. İlaçları kullanıp kullanmadığımı fark etmiyorum bile. Üstelik hocanın yarım kullan dediği uyku ilacını 3 tane yutuyorum.

Hadi üşenmeyin de siz de bir şeyler yazın.

Ha bu arada "ilacı kullandım mutlu oldum, uyumaya başladım, özgüvenim arttı" diyen üyeler görüyordum. Siz hangi doktora gittiniz 😂

#SymrnaCityStyle