10 gü
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
duzenlı spor yapablırsın bunun ıcın taktıklerım var
Aşkım çok mu? Spor yap ve de bir doktor görün uygun krem merhem bir şey kullan
Kilo mu aldın yoksa verdin mi
Almışım yaa
Ondan dolayı oluyor. Bende spor yapmadan önce göbekten alınca çıkıyordu. Ama düzelttim. Boyun kilon kaçtı
164 67 kilo
Anladım. Egzersiz yapma ve dengeli beslenme çok önemli rol oynuyor. Kalçada ve üst bacakta alman kilonun büyük kısmının orada toplandığını göstergesi yüksek ihtimal abur cubur tuketiyorsun ve hareketsiz bir yaşamın var
Çok hareketsiz değilim ama fazla abur cubur artı Fast food bu hale getiriyor düzenli spor yapsam iyi olacaak cidden en azından karın ve bacak egzersizleri
Peki bölgesel anlamda gerçekten de kalça odaklı kilo alıyorsun değil mi
Evet daha çok kalçadan alıyorum sonra belin yanları sonra alt göbek
Tahmin etmiştim ben fitness vücut geliştirme ile ilgileniyorum zamanında 4 ayda 7 8 kilo vermiş birisiyim sağlıklı. Dilersen sana yardımcı olabilirim. Medeni anlamda.
Yok yine de teşekkür ederim
Rica ederim birazcık hassas bir konu olabilir bu konuda belki de erkekl ile konuşmak istemiyor olabilirsin ama benim amacım sadece insanlara fayda sağlamak kız erkek farketmeksizin
Hassaslığından ziyada burdaki insanların muhabbeti nereye çekecekleri belli hani direkt senin nezdinde söylemiyorum ama burdan biriyle çok muhatap olmak istemiyorum iyi niyetin için sağol yine de
Anladım bende burada takılıp zaman geçirecek kadar vasıfsız birisi değilim zaten. İncel de değilim. Statum hayatım iyi konumda görüş yaptığım çok nadir kişilerdensin sadece yardım etmek istemiştim. Kötü niyetli birisi değilim sen bilirsin.
Ya sporcu diyeti falan konuşacaksak ben hiç o masalarda yokum inanılmaz yemek seçiyorum sebze hiç sevmem bu yüzden bu diyet olaylarına hiç girmedim sadece sporla da ne kadar kilo verilir bilmiyom ufak egzersizler deniyorum evde yapılanlardan sadece
Hayır sebze falan değil istediğini yiyebilirsin sadece kalori açığı oluşturman gerekiyor. Özellikle kalça kısmın büyük olduğu için ordan vermek istiyorsan
Göbekten verip kalça ve bacaktan sıkılaşamıyor muyuz😂
Hahahah ne alemsin güldürdun beni kız yahu. İşte onun için spor yapman lazım yoksa kilo verince sarkar vucudun
Evde yapılan egzersizleri yapıyorum arada ama istikrarı sağlamak cok zor
İşte bende zorlandım ama direndim şu an fiziğim mükemmel ötesi
Bence senin şu an fiziğin çok iyi.
Yani evet fiziğim kötü değil aşırı aşırı kilomu gösteren biri de değilim hatta görenler 58 60 falansın derr ama insan vücudunun ağırlığını hissediyor fazlalık var yaani inş istikrar sağlarsam halledicem
Saglarsin ya direnç göster yaparsın. Ki eminim kalçadan alıyorum diyorsun o bile veya göbeğin bile normaldir
İnşş bakaalim
Beni sapik zannettin herhalde sen kzkdkdkdkd
Anormal mi olurdu öyle sansam😂
Yoo burada çok sapik var halbuki ben kendi halinde bir garibanım kdkdkdkd
Alnında yazmiyor onu söyleyemiyoruz maalesef ahaha
Hahaha. Yani beni görsem tipimi direk dersin ne kadar ağır başlı efendi birisi kskdkd
Dışarıdan baktim yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe olan çok şey vaarrrr
Hahahahaha ne diyorsun anlamadım kxkdkd
Ya bi dizinin repliğiydi
İlk defa duydum. Neyse bura uzadi ekle beni canım sıkıldı kdkskdk
Krem ve yağlar , düzenli spor yapın
Masaj cok iyi gelır, profosyonel masorum Ankara'da ısen yardım ederım
Bir şey iyi gelmez bozulduysa gider
Bol su içmek ve spor yapmak
Kremler
Selülit mi var
Direkt çatlak
Kırmızı damar gibimi
Napiyorsun
Bı cevap yazsan
krem ve yağlar
Ne yağı kullanabilirim
saraçoğlu gibi yerlere gidip sorabilirsin istersen hangi yağ iyi gelir ismen bilmiyorum çünkü