Merhaba kızlar 9 günlük yenidoğan bebeğim var kucağımda emzirince emip uyuyor indirince 5 dk sonra uyanıp aranmaya başlıyor bu döngü böyle gidiyor sizce aç mı başka bir problem mi var gazı vs sütüm geliyor bu arada
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba kızlar 9 günlük yenidoğan bebeğim var kucağımda emzirince emip uyuyor indirince 5 dk sonra uyanıp aranmaya başlıyor bu döngü böyle gidiyor sizce aç mı başka bir problem mi var gazı vs sütüm geliyor bu arada
Çok minik daha o senin kokuna alışkın ve o şekilde güvende hissediyordur muhtemelen yeteri kadar emebiliyorsa aç olduğunu sanmıyorum ama sen anlarsın günde kaç kez bez değiştirdiğin önemli sıvı kaybı olup olmadığını o şekilde farkedebilirsin eğer normalse günde bir kac kez değiştiriyorsan ve yapabiliyorsun muhtemelen sıvı alımı iyidir eğer az geliyorsa ya sütünü sağ miktarını kendin ayarlayıp ver ya da mama veriyorsan biraz takviye yaparsın, besledikten sonra mutlaka gazını çıkar ki rahat etsin ama bunlarda normalse tahminen senin kokuna alıştığı içindir 😇
Valla 9 günlük bebeği bırak doktoru bırak genel pediatriciyi ancak ve ancak yenidoğan doktoru anlar.
Kaldı ki birde KS üyelerine soruyorsun, yapma allah aşkına buradakilerden sağlam akıl bekleme kaş yaparken göz çıkarırlar bebeğine kötü bir şey olmasın.
Belli ki ilk çocuğun.
Cevap
8Cevap
Sık sık emmek ister çunku cok küçük emerken yoruluyor uyuyor 10 dk memede tutmaya çalış her iki göğüsünü de vermeye çalış
Emzırdıgın zaman gaz yapar gazdan dolayı ağlıyor acıktıgı zaman ağlıyor normal çocuk büyütmek kolay değil sağlıklı olsun gerısı geçer
Yaşadığın yerde tecrübeli anne olan bir yakının yok mu? Annem, kaynananan, görümcen kız kardeşin eltin vs
Yeni doğan bebeğin çene kemikleri gelişmemiş iki çekip yoruluyor yani doymuyor sen bırakma
gazını çıkarıyor musun emdirince
Gazı olabilir probiyotik verebilir doktora sor
Doyduğunu bilmiyor gaz problemi olabilşt
Karını aç
Evet evet
Görebilirmiyim
Güle güle büyüt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?