12 yaşında kardeşim göğüsleri daha yeni büyüyor o da çok utanıyor, ucu çıkınca kendine vuruyor ucu çıkmasın diye. Kambur duruyor hep utanıyor ona nasıl yardımcı olabilirim
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İç çamaşırları keşfedilmeden önce insanlar.. Ablacım kıza topik falan alsanıza. O zaman kendi de görmez vurmaz, ilerde çok ciddi psikolojik sorunlar yaratır çocukta. Akrabamızın kızı 10 yaşında adet gördü. Annesi öyle güzel öyle hoş anlatdı ki kıza ergenliğini tüm bunların normal olduğunu, kız benden daha çok kadın düşün artık. Hiç bi sorun da yaşamadılar, normal şeyler her kız yaşar ben de daha erken oldu dedi 😅😅
Aldık alıştırma için sporcu atleti giyiyor sütyen giymiyor o kadınlar için diyo ben giymem diyo
Ama düzgün bi şekilde anlatmak lazim. Sende kadinliğa adim atiyorsun ne güzel kutsal bir şey, dünyada kadin olmaktan güzel bir şey mi var, seni dünyaya getiren annen de kadin böyle hoş hoş, yavaş yavaş anlatmak lazim
Cevap
4Cevap
Ne alaka nene vuruyo sne bacın değil mi. Bak bende de var desene
sen bence biraz onla ozel konus belliki zorbaliga ugruyor veya cok sosyal medyada takiliyor daha dogruyla yanlisi ayirt edecek yasta degil
Kendı durumunu anlat. Basından gecenlerı. Dıger kadınlardan kızlardan örnek ver..
Memelerini açıp göstererek
Sen at ona baksın bi
Gel atayım knk
Yok kıllı gormek istemiyorum
Kılsız beee
Kılsızsa bakarız 😂
Kılsız kılsıızzz
Seninkileri hiç görmediii mii😂
Normal bulurum pedagogla görüştür
Nasıl görmeden ne diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?