Sadece bazı zamanlar böyle geçmedi, 2 haftadır böyle. Kan değerlerime baktırdım, vitamin eksikliği çıktı ama bunun öncesinde de ağrıyordu. Bana hiç normal gelmiyor, vitamin eksikliği hep vardı, 2 haftadır niye böyle olur ben anlamadım. Gizli şeker veya nörolojik hastalıklar olamaz değil mi, bilgisi olan var mı? Randevu alacağım ama alamadım, yine bakayım bir. Bunun haricinde sinir ve stresten olabilir mi?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karpal tünel sendromu olabilir mi
O ne demek tam
Sinir sıkışması yani bazen bende de oluyor özellikle uykuda
Ama o olsaydı karıncalanma uyuşma da olurdu baktım onlar yok
Zonklayan yer daha önce darbe falan almadı değil mi
Hayır almadı
Stresten dolayı da olabiliyor bazen mesela bende huzursuz bağırsak sendromu falan var bundan ayrı olarak huzursuz bacak sendromu da gelişti yıllar önce ve benim de bazen ellerimde ya da diğer bazı yerlerde zonklamalar oluyor ara sıra
Ya bir tane bölüm varmış gizli şeker falan direkt bakıyormuş da önce bir dahiliyeye gitmem gerekiyormuş dahiliye tekrar gittim ama tekrardan gitmem lazım yani randevu almam gerekli ama gizli şeker belirtileri de mevcut bunun yanında yemek yedikten sonra ağırlık çökmesi uyuma isteği gibi
Şimdi baktım da boyun koltuk altı ve eklem yerlerinde kadifemsi koyu renkli cilt lekeleri hariç tüm belirtiler var bende de
Nörolojik bir hadise olabilir; neresi tam olarak?
Sağ elimin alt tarafı böyle zonklar gibi ağrıyor sadece belirli bir yere sanmıyorum ya
Anladım
Yas kaç stres benve
28
Evet her şey stres yapan bir insanım
Neyi stres yapıyosun aşk mı iş mi
Belki gizli şeker olabilir mi kanımda çıkmadı ama şüpheleniyorum
Genel her şeyi stres yaparım aşk hayatım yok iş hayatımda yok şu an için
Boşluğa düşüyorsan ondandır
Yok be şekerle sanmıyorum alakası olcağını
İş bulmaya bak zihnini meşgul et ben de işten önce öyleydim emin ol çoğu psikolojik
Ya ben de başka belirtiler de var yorgunluk yemekten sonra uyumayı yorgunluk çökmesi gibi
Doktora git bence bi şu an naıslsın
Şu anda öyleyim yani gizli şeker diyor ama umarım öyle bir şey değildir ama hemen hemen bütün belirtileri var yani gizli şekerin gitme ihtimali var Yani çok ciddi bir şey değildir umarım
Yani elimin üstüne yatarsın ya öyle bir ağrı da değil içeriden ağrıyor
Değil be takma kafana bence iş vs ne durumda çalış kafanı rahatlat
Önce şu sağlık sorunumu halletmem lazım çünkü yeni olan bir şey değil bu el ağrısı Nisan 'dan beri var