Sağlık 3 sa Sinek ısırığı neden bu kadar kabarıyor, alerji belirtisi olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Birkaç yıldır hep böyle kabartıyor ya, normal mi, alerji falan olabilir mi Sinek ısırığı neden bu kadar kabarıyor, alerji belirtisi olabilir mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YakaaPaçaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 sa Senin bacağın mı? Alerji de olabilir. Bir doktora git göster. Net çözüm öyle bulabilirsin. 0 2 Yorumla Soran 3 sa Evet Yorumla YakaaPaçaa 3 sa Derin biraz kalınlaşmış. Bu yüzden o ısıtık yeri de kalın ve serttir.. Doktora gitmeyi ihmal etme. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 sa Nasıl kıllı bir bacak aman Allahım midem kalktı 0 4 Yorumla Soran 1 sa Git köşede kus karşına ayna alırsan daha kolaylaşır işin Yorumla Cevap sahibi 1 sa Be I le muhatap olman bile yemin ederim midemi bulandırıyor yazma yorum Yorumla Soran 53 dk Ahahahhaha abim yazmasaydın soruma yanıt, sorunlu musun Yorumla Cevap sahibi 50 dk Yorum yaptım ama pişman oldum Yorumla
Light00 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 2 sa Bazı ciltlere alerji yapar ya da sineğin cinsinden olabilir stiderm krem sürebilirsin 0 0 Yorumla
Sadramazamibo Takip Et Xper 2 Yaş: 24 3 sa Alerjidir kesin. Benim kolum sinek ısırdığı zaman şişiyordu 0 0 Yorumla
Kenzo16 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% 3 sa Aynısı bendede oluyor kan grubu 0 rh pozitif 0 6 Yorumla Soran 3 sa A negatif benim de Yorumla Kenzo16 3 sa Senin yine iyi benim komple kabarıyor evde krem var hemen geçiriyor Yorumla Soran 3 sa Daha önce doktora gitmiş miydiniz bu sebepten hangi krem Yorumla Kenzo16 3 sa Gittim krem verdi şu an işteyim eve gidince kreme bakar sana atarım Yorumla Soran 3 sa Teşekkürler Yorumla Kenzo16 3 sa Geçmiş olsun görüşürüz Yorumla
ejderyamavisi Takip Et Xper 1 Yaş: 24 2 sa kıl kökleri konsantre olmamimizi engelliyor bacım 0 1 Yorumla Soran 1 sa Kaydır geç o da bi yöntem Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 2 sa Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alerjik olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 sa Bu ne be tüyü yakılmış tavuk gtune dönmüş kolun 0 2 Yorumla Soran 1 sa Bacak abim bacak Yorumla Cevap sahibi 1 sa Kız ne cılız şeysin sen öyle kilo falan al Yorumla
Nail1918 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 3 sa Alerjin vardır 0 2 Yorumla Soran 3 sa Alerji testi falan mı yaptırmam gerekir Yorumla Nail1918 3 sa Cildiye ye gidin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 sa Ayak mı bu nolmuş la 0 2 Yorumla Soran 3 sa Bacak Yorumla Cevap sahibi 3 sa Alerji yapmış hastaneye git Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Senin bacağın mı?
Alerji de olabilir. Bir doktora git göster. Net çözüm öyle bulabilirsin.
Evet
Derin biraz kalınlaşmış. Bu yüzden o ısıtık yeri de kalın ve serttir.. Doktora gitmeyi ihmal etme.
Nasıl kıllı bir bacak aman Allahım midem kalktı
Git köşede kus karşına ayna alırsan daha kolaylaşır işin
Be I le muhatap olman bile yemin ederim midemi bulandırıyor yazma yorum
Ahahahhaha abim yazmasaydın soruma yanıt, sorunlu musun
Yorum yaptım ama pişman oldum
Bazı ciltlere alerji yapar ya da sineğin cinsinden olabilir stiderm krem sürebilirsin
Alerjidir kesin. Benim kolum sinek ısırdığı zaman şişiyordu
Aynısı bendede oluyor kan grubu 0 rh pozitif
A negatif benim de
Senin yine iyi benim komple kabarıyor evde krem var hemen geçiriyor
Daha önce doktora gitmiş miydiniz bu sebepten hangi krem
Gittim krem verdi şu an işteyim eve gidince kreme bakar sana atarım
Teşekkürler
Geçmiş olsun görüşürüz
Sinek ısırığı değil bu
Bu kadar kabarması normal değil gibi
Midem bulandı fotodan
Bakma abla geç bacak