maalesef bu hastalığa tutuldum 10 gündür merhem tedavisi uyguluyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim en son ilişkime 1 sene önce girdim siğillerin farkına da 3 ay evvelden vardım ama pek hastaneye giden biri olmadığım için önemsemedim ama baktım gittikçe çoğalıyorlar sonra ilk olarak ürolojiye gittim üroloji doktoru anlayamadı cildiye'ye yönlendirdi sonra cildiyeye gittim. Doktor ilk baktı bunlar şimdi inatçı olur zor geçerler dedi ama şanslısın zararlı olanından değil dedi. Sonra siğillerin üstüne ilaç sıktı bunu 3 haftada bir yapmamı söyledi illa bana gelmene gerek yok randevu bulduğun her yerde yaptırabilirsin dedi ve bana bir merhem yazdı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum sabah akşam sürüyorum. Siğiller kızarıyor uçları beyaz oluyor seviniyorum ulan geçecek diye sanki sonra tekrar eski haline geri dönüyor gibi geliyor bana bir de 2 tane yeni çıktı küçük kafayı yiyeceğim. Doktorun verdiği merhemi yapay zekaya sordum o da ilacın yakma işleminden sonra kullanıldığını söyledi iyi de ben hiç yakma işlemi uygulamadım ilk gelişim ona da bir tutuldum. Şimdi de yakın bir arkadaşımdan bir doktor ismi duydum alanında başarılı bir doktormuş ama kadınmış ondan biraz çekiniyorum sizce gitmeli miyim? Bir de o bölgeyi traş etmeye korkuyorum bir öneriniz var mı?
7 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Geçmiş olsun. Öncelikle yakılması gerek diyene fazla kulak asma. oyle kuvvetli merhemler var ki bu genital siğillere, eritip yok ediyor. Sen o kadın hekime git, utanılacak bir durum yok. Hekimin kadını erkeği yoktur. Şifalar diliyorum..
anlamadım sen hpv değil misin Şu an siğil genelde virüs türü oluyor sen bi büyük hastaneye gitsene şehir hastenesine kansere kadar gider bu yakmayıda doktor yapar
Hpv ama tehlikeli olan değil dedi yakma konusu hiç açılmadı sadece 3 haftada 1 doktora gitcen dedi ilaç sıkıyor bunu yaptırcan diyor birde merhem verdi 10 gündür kullanıyorum.
yakmazsa nasıl olcak ya hastanede lazere gitmen lazım yoksa olmaz
Bende gitmeden okudum yakma dondurma gibi ama yemin ederimki doktor hiç yakma gibi bir cümle kurmadı.
op dra git bunlar iyi doktor değil öldürecekler seni
her doktor önem vermez senib suanki durumun kritik sehir Hastanesi'ne git ve erkek doktora git senin halinden erkek anlar
suyla temas etme bide temiz beslen sigarayı bırak. enfeksiyon yapicak bir cok seyi bırak
Suyla temas etme derken yaz ayındayız hergün duş alıyorum temiz besleniyorum sigara kullanmıyorum enfeksiyon neler yapar?
Birde şu an gittiğim doktor erkek zaten bana övdüğü doktor kadın
incir sütü alabilirsin bu arada iyi geliyo siğili yok ediyo
beyaz dut kurusuda iyi biz onu enfeksiyonu mantar kullanıyoruz
İncir sütüne baktım şimdi hpv için pek iyi gelmiyormuş galiba dediğin gibi tek çare yakma veya dondurma
Bu bana önerdikleri kadın dermatoloji doktoru doçentmiş şimdi baktım bir etkisi olur mu
ne bilim ya slkmısın nesin Allah'tan belanı versin
Kadın diye bende utanıyorum ama övdükleri için gidesim var. Yani ters yapmaz dimi. Sonuçta hekim
ananın awı tmmmı
Özür dilerim ben ne yaptım
slk slk konusuyosun virüs kapmıssın hala kadın doktordan utanıyodun
Birde ıslatma diyorsun onu anlayamadım duş almamı diyorsun.
tamam dus al.
Geçmiş olsun sıkıntılı durum
Nasıl geçer sence
Bilemem ama Allah korusun cidden herkesi bu durumdan ihmal etme iyice araştır kansere bile çeviren var