7 sa

Genital siğil tedavisi, merhem, yakma ve kadın doktora gitme konusunda ne yapmalıyım?

maalesef bu hastalığa tutuldum 10 gündür merhem tedavisi uyguluyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim en son ilişkime 1 sene önce girdim siğillerin farkına da 3 ay evvelden vardım ama pek hastaneye giden biri olmadığım için önemsemedim ama baktım gittikçe çoğalıyorlar sonra ilk olarak ürolojiye gittim üroloji doktoru anlayamadı cildiye'ye yönlendirdi sonra cildiyeye gittim. Doktor ilk baktı bunlar şimdi inatçı olur zor geçerler dedi ama şanslısın zararlı olanından değil dedi. Sonra siğillerin üstüne ilaç sıktı bunu 3 haftada bir yapmamı söyledi illa bana gelmene gerek yok randevu bulduğun her yerde yaptırabilirsin dedi ve bana bir merhem yazdı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum sabah akşam sürüyorum. Siğiller kızarıyor uçları beyaz oluyor seviniyorum ulan geçecek diye sanki sonra tekrar eski haline geri dönüyor gibi geliyor bana bir de 2 tane yeni çıktı küçük kafayı yiyeceğim. Doktorun verdiği merhemi yapay zekaya sordum o da ilacın yakma işleminden sonra kullanıldığını söyledi iyi de ben hiç yakma işlemi uygulamadım ilk gelişim ona da bir tutuldum. Şimdi de yakın bir arkadaşımdan bir doktor ismi duydum alanında başarılı bir doktormuş ama kadınmış ondan biraz çekiniyorum sizce gitmeli miyim? Bir de o bölgeyi traş etmeye korkuyorum bir öneriniz var mı?

Genital siğil tedavisi, merhem, yakma ve kadın doktora gitme konusunda ne yapmalıyım?