Güncellemeler
18 sa
Kimse yokmu bilen yokmu nereyi arayacağım bu sorunun cevabını öğrenmek için
Güncellemeler
18 sa
Lütfen cevap verinnnnnn. 😭😭😭😭
ek tedavisi ücreti ne kadar olmuş bilen var mı lütfen biri cevap versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sigortaya giriyor
Bütün parayı sigortamı karşılıyor eminmisiniz arkadaş 70 bin tl ödemiş iki sene önce abisi borç edinerek ten ama iki sene önceydi şuanda 100 bin tl ise bütün parayı sigortamı karşılar?
Cevap verir misiniz lütfenb🥺🙏
hem psikiyatri servisi yatışınız hem de doktor gerekli görürse elektroşok (EKT) tedavisi SGK kapsamında karşılanır, sizden ek bir ücret talep edilmez.
Çok teşekkür ederim
Merak ettiğim bir şey var benden ek hir ücret talep edipmiyorsa doktor ilaç yazdığında babamın sgk sı olduğuna rağmen neden ek olarak para ödüyorum ilaç parası? Ekt için neden ek ücret alınmaz?
Ayaktan tedavi sayılıyor. Kanun gereği sigortalı olsanız bile ilacın %20 katılım payını, eczaneye nakit ödersiniz.
Peki ekt için neden öyle değil
Dm den sonrsana tek tek cevap vermek çoook yorucu
Tamam
Sen yazarmısın ben yazamıyom
Yazdım
Devlet te yatacaksan ücretsiz EKT var orsda
Neden yatıyorsun ki
Gerekuyor
Umarım çok zor değildir inşallah toparlarsın
Çok zor sanmıyorum tek umudum bu tedavi işe yaramazsa sonum belli..
Konuşalım mı faydan olmaz diyeceksin ama
Yok fayda etmez bana yardım edecek kişiyi kaybettim psikilog gelse bile konuşmam bitti artık tek umudum bu tedavi
Konuştuk aslında seninle ama bir türlğ nasılsın desem terslemiştin engel atmıştın sonrada hala duam seninle
Konuşmak istemiyorum kesin bir sey yapmışsınki engel atmışımdır sende defol
Yapmadım benden ancak engel atarsan kurtulursun bırakmam seni ölüme terk etmem demiştim çünkğ eşarpla ilgili konuda herles destek oluyor sen neden yanımda olmak istiyorsun demiştin benı
İkna edemezsin eninde sonunda sunum belli demiştin
O yüzden hiç bir kötülüğüm yoktu ama ben dedim diye atmıştın engeli
Anladım ama ben kararımı verdim kimse beni bu yoldan döndüremez bana yardım esecwk bu cehnnemden kurtaracak kişiyi kaybettim artık kim gelse beni kurtaramaz çok üzülüyorum hastaneye yatmama ailem izin vermezse bu yolu denyecegim esarp
Dünyada bir o mu var eninde sonunda birisi daha çıkacak onun için ölmeye değer mi
Konu evlenmek vs değil çok başka onu artık bulamam
Dünyada onun gibi birisi yok!
Normal bir insan değildi
Bir şeyler yaşadın mı peki
Zehir zıkkım günler yaşıyorum ölmek istiyorum artık
Deliyorum ama ya bende faydam olsun istiyorum offf
Faydan olmasını istiyordan o kişiyi bulmamda bana yardım et!!! Ancak böyle bana yardım edersin bu iyiliğini asla unutmam
Nasıl yapalım bunu ki ipucu ver
Özelden yazar mısın özelden anlatayım ama bana saçma sapan sorular sorma sadece onu bulmam için yardım edeceğine söz ver