Matcha aç karnına içince mide bulantısı yaşaması çoğu kişide görülebilir ve genelde ciddi bir durum değildir. Sen nasıl içiyorsun bilmiyorum. Kafein ve tanen içerir, bu maddeler mide asidini artırarak bulantı veya ekşime yapabildiği için mide bulanmasına sebep oluyordur muhakkak. Ayrıca matcha toz halinde tüketildiği için normal çaya göre daha yoğun etki eder ve fazla miktarda içmek mideyi zorlayabilir. Hassas mide, gastrit veya reflü varsa bu durum daha çok etkileniyor olabilirsin. İstersen mide ile ilgili daha önce görünmediysen bir doktora görün.
Bu zıkkımı içmeyin la hayatımda bu kadar kötü bir şey görmedim. İshal yapar mide bulandırır sözde metabolizma hızlandırıyor diye içiliyor bir işe yaradığı da yok.
Evdehazır matcha tozu kullanıyorum her sabah aç karnına içiyorum kullandığım güvenilir bir marka ılk defa böyle bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım skjg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Normaldir demek sana uygun değil
Bu aralar miden hassas gadası
Matcha aç karnına içince mide bulantısı yaşaması çoğu kişide görülebilir ve genelde ciddi bir durum değildir. Sen nasıl içiyorsun bilmiyorum. Kafein ve tanen içerir, bu maddeler mide asidini artırarak bulantı veya ekşime yapabildiği için mide bulanmasına sebep oluyordur muhakkak. Ayrıca matcha toz halinde tüketildiği için normal çaya göre daha yoğun etki eder ve fazla miktarda içmek mideyi zorlayabilir. Hassas mide, gastrit veya reflü varsa bu durum daha çok etkileniyor olabilirsin. İstersen mide ile ilgili daha önce görünmediysen bir doktora görün.
Bende aç karnına içmiştim muhtemelen ondandır yorumun içn teşekkürler
Rica ederim ✌️
Aç karnına içtiysen bulanması normal tok karnına iç 🙂
Genelde aç karnına içiyorum ilk defa böyle oldu tavsıyen ıcın teşekkürler 😇
İçmekten Vazgeç o zaman. Bende ne zaman meyan şerbeti içsem kendimi kötü hissediyorum
İlk defa böyle oldu
Sen once yorum ypaanları begen. Etiket alacaksin siye amaaan paylasiyim işime bakayim havasinda takilma sana yok yorum hiç bir zaman
Begendım yorumunu oldumu 🙄
Bu zıkkımı içmeyin la hayatımda bu kadar kötü bir şey görmedim. İshal yapar mide bulandırır sözde metabolizma hızlandırıyor diye içiliyor bir işe yaradığı da yok.
İşe yarıyor kı içiyorum
Bazi yiyecek ve icecekler baş agrisi yapar.. midene dokunuyordur migren var mi sizde
Benimde bulanıyor nası içiyonuz la bunu
Sende mı ıcıyosun
1 kere denedim işte
Hervsabah aç karnına içiyorum ılk defa böyle bir yan etki yaptı
içine iki yumurta kır tereyağında haşla öyle iç
Mutlka denıcem çok guzelmıs 😅
afiyet olsun
berbat tadı, popüler ve kültürlü olmayı reddediyorum jdjsbd
İçmemen gerekiyor o zaman
Hiç içmedim tadını bile bilmiyorum
Demmeki sevmiyorsun
Olabılır skjjh
İçme kanka skkdkd
🤦♀️neredeyse her sabah içiyorum ılk kez böyle bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım o yüzden şaşırdım skjhdk
@Zorunne388 hemen teşhis koy hoJa
Ya aç karnına içmiştir, ya da yoğun kafein miktarı ile hazırlamıştır Güneş.
Doktor cevabı verdi kuzum dkdkdk
Doktor ayağıma geldi resmen😃 Skjjh. Doğrudur hocam kafein miktarını biraz kaçırmış da olabilirim @Günesinkadini teşekkür ederim guzellık 💕skjjh
Ne demek fıstık sen yeter ki iste doktor avukat ne ararsan var bende 😃🤍
@Zorunne388 sevgili güneş demeyi unuttun 😃😃
Kafein miktarı artınca bulantı yapar. Kahveyi fazla kaçırmak gibi düşün.
😂 yolda denk geldim hemen yazdım kıymet bil
Kıymetini bilmiyor muyum djdjdks ulan sana jinekolog diğerlerine @mkolog diyorum daha ne yapayım dkkdkd
😂😂 bana da diyosun gördüm yorumda
@Zorunne388 ben onu soru sahibine söyledim de sen üzerine alındın dkdkdk Hipokrat yemini edenlere lafımız yok
😂 ben bilmem o yüzden yorumlarına gelmeyi kestim tripliyim sana😂
Ben bilmem tripliyim sana 😂 yorumlarına gelmiyorum 😂
Benim gibi cimcimiye trip atılır mı love olsun Allah çarpar he 😃
Atılııııır
O zaman bende trip atıyorum bu saatten sonra sana
Savaş haline girmeye gerek var mıydı bilemedim🤔
Bunu sen istedim hoJam😎
İstedin*
Müsait olunca seni darlayacam dur trafikteyim şuan🤨
Hahahah dikkat et kırmızı ışıkta geçme 😃
😂 sende geçme aman dikkat et
Yaya geçinde yürüyorum dkdkdkks
Yürüdüğün yere de dikkat et 😂
Aman güzel yavaş yürü ama
Çok güzelsin güldüğün zaman😃
😂 yollar gidişime kızlar gülüşüme diye kekoluk yapamam
İçme sende 🙄
İlk defa oldu 🙄
Nerden içiyosun?
Derken?
Marka mekan
Evdehazır matcha tozu kullanıyorum her sabah aç karnına içiyorum kullandığım güvenilir bir marka ılk defa böyle bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadım skjg
Hıım ilginç belki başka bir sebebi vardır
Başka ne olabılır kı skjjh neyse bazen böyle şeyler olabılıyor demek kı teşekkür
İçmedim o deriğini
İçme sende
İçme o zaman
Çünkü miden özel olduğu için herşeyi kaldıramıyor
İçme sende o halde
Evet hiç güzel değil
Saçma sapan bir şey
Normaldir
Tadı iyi değil çünkü
aç karnına mide bulantısı yapması normal
İçme
Dokunuyor demek ki