Sağlık 3 sa Son zamanlarda ruhum çok daralıyor, hiçbir şeyden zevk alamıyorum ve sürekli ağlıyorum, neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ruhum daralıyor hiçbir şeyden zevk alamıyorum, sürekli ağlıyorum neden 😭😭😭😭 Son zamanlarda ruhum çok daralıyor, hiçbir şeyden zevk alamıyorum ve sürekli ağlıyorum, neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kararsızkız000 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 3 sa Hayat üstüne gelmiş demekki profesyonel yardım alamak şu an senin için en iyisi 0 0 Yorumla
BillGastro Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 2 sa Depresyona girmissin. Buna ne tetikledi 0 4 Yorumla Soran 2 sa Işten çıkmadan önce başladı çok mutsuzdum kavga edip işten çıktım daha beter oldu 🤣 Yorumla Soran 2 sa Hormonlarım coşuyor resmen Yorumla BillGastro 2 sa Gecer zamanla. Iyi seyler dusun. Anma o eski kotu anilari. Andikca daha cok batarsin Yorumla Soran 2 sa Elimde değil bu arada bir tane kardeşim az önce ağla Çok yaşa diye gizli yorum attı bak arkadaşım ya oc hemde cevap veriyorum küfür edip engelliyor beni ezik ya Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 3 sa Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Depresyona girmişsin bebeğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende öyleyim yaaaa offff kisme beni görmüyor şimdi
Hayat üstüne gelmiş demekki profesyonel yardım alamak şu an senin için en iyisi
Depresyona girmissin. Buna ne tetikledi
Işten çıkmadan önce başladı çok mutsuzdum kavga edip işten çıktım daha beter oldu 🤣
Hormonlarım coşuyor resmen
Gecer zamanla. Iyi seyler dusun. Anma o eski kotu anilari. Andikca daha cok batarsin
Elimde değil bu arada bir tane kardeşim az önce ağla Çok yaşa diye gizli yorum attı bak arkadaşım ya oc hemde cevap veriyorum küfür edip engelliyor beni ezik ya
Depresyona girmişsin bebeğim
Ağla açılırsn