1100 lira sağlık sigortası prim borcu gelmiş, 20 yaşına girince niye geldi bu? Eve yazı tebligat gelmiş.
3 sa
1100 lira sağlık sigortası prim borcu gelmiş, 20 yaşına girince niye geldi bu? Eve yazı tebligat gelmiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çok saçma bi sistem benimde 40 bin varmış şimdi baktım
Her ay odeyimmi af maf bisey gelirmi
Yaşadığınız hanenin kişi başına düşen aylık geliri asgari ücretin üçte birinden az ise, GSS priminizi devlet karşılar ve geçmiş borçlarınız silinebilir
kaç kişi yaşıyor evde
Erkek mi bu kadın mı? kadınlara gelmiyor diye biliyorum babalarının üstünde olduğu için
Gelmiş niye geldi ya
Babanın mesleği ne
Esnaf
Okul ve babadan yararlanma yoksa GSS mecbur ama otomatik geliyor ama kimse ödemiyor.
Bunu ödemeden genel sağlık sigortası başlamıyor diye biliyorum 1800 gelmişti bana da zamanında
@FısFısOdaSpreyi napcaz ya nasıl iptal ettircez bunu
Her ay mı gelcek yoksa tek seferlikmi
Kadınlara normalde gelmiyor , 0 18 yaş arası da ücretsiz zaten devlet otomatik sigorta yapıyor muhtemelen senin sorun babanda ya baban çalışmıyor ya da bağ-kur ödemiyor
Her ay birikecek ama ödenmediğin zaman ileride birikip siliniyor devlet af ediyor torba yasa kanunlar vesaire bir sürü şey çıkartıp siliyor borcu
Tek seferlikmi bu borç
Ne kadar saçma bir şey ya bu
Evinizdeki asgari gelir oranıyla alakalı bir durumdu
Saçmalık adeta
Devlet soyuyor bizi
Sosyal devlet böyle bir şey aslında devlet seni koruma altına alıyor eğer herhangi bir büyük bir kaza bir büyük hastalık olursa o borcu ödeyip tedavi görebiliyorsun eğer bu GSS denen olay olmasaydı Allah korusun büyük bir hastalık geçiriyor olsaydın devlet hastanesine bile gitsen vezneden geçmeden her işleme para ödemeden tedavi olamazdın
Calismayandan aliyorlar..
Ne kadar saçma bisey
Aynen issiz birinden para almak cok sacma. Diget devletler issize yardim eder bunlar aliyor
Her ay odeyimmi af maf bisey gelirmi
Her ay odemen gerek af gelir mi bilemeyiz. Odemezsen ilac cok pahaliya alirsin