Şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi ile gittik. Eşimde zaten migren var biliyoruz. Ama bu sefer baş dönmesi de oldu. Devlete gittik çok fazla sıra vardı. Bizde özele gittik hemen
Doktor kalp ultrasonu çekelim dedi. Eşim perdenin arkasına geçti uzandı. Doktor sıyıralım dedi. Eşimde tişörtü sıyırdı. Doktor ışıkları kapattı. Oturdu Ve hemen kendi eliyle eşimin sütyeni yukarı sıyırdı. Sol meme komple açıkta kaldı. (çok afeder sin)
1 hafta sonra kontrole başka doktora gittik. Eşim sol yanına yattı. Doktor eşime arkasını döndü, ve ekrana bakıyor. Eşime yuları kaldır dedi. Eşimde sıyırmadan sadece yukarı kaldırdı. Altta oluşan boşluktan prop la muayene etti. Ve yüzü hep ekrana dönük, eşime de sırtı dönük. Eşimde yan yatmış sırtı dönük idi.
Zaten bu şekli görünce o adamın sırt üstü yatırıp, kendi eliyle sıyırıp komple açması garip geldi. İkinci doktora gelene kadar aklımda bir soru yoktu zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Var neden
Doktor ya da bu işi yapan teknisyen misin. Yoksa yaptır dın mı
Şimdiden teşekkür ederim cevap için
İkisi de
Ya aklıma takılan şu
Şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi ile gittik. Eşimde zaten migren var biliyoruz. Ama bu sefer baş dönmesi de oldu. Devlete gittik çok fazla sıra vardı. Bizde özele gittik hemen
Doktor kalp ultrasonu çekelim dedi. Eşim perdenin arkasına geçti uzandı. Doktor sıyıralım dedi. Eşimde tişörtü sıyırdı. Doktor ışıkları kapattı. Oturdu Ve hemen kendi eliyle eşimin sütyeni yukarı sıyırdı. Sol meme komple açıkta kaldı. (çok afeder sin)
Ee öyle olmalı
Karanlikta göremez zaten merak etme
Elimde prop vardı ve sol meme altında ve iki meme arasında gezdirdi.
Sen teknisyen misin
Ee napcakti başka
Açık açık yazdım kusura bakma
Doktorlar alışık bakmaz merak etme
En son baş parmağı ile memeyi kaldırıp 2 3 saniye tuttu. Ama probu gezdirmedi. Ve bıraktı.
Ya ben bağnaz bir adam değilim ama bana gereksiz gibi geldi sanki
Kitleye bakmış olabilir
Ya bakmadı vs sorun değil. Sağlık bu. Ama sütyeni kendi eliyle sıyırması bana tuhaf geldi. Ve en son baş parmak ile memeyi kaldırması
Peki kendi eliyle sıyırması da normal mi yaaa. Eşime dese yapardı. Bana dese bemde yapardım.
Sütyen engel olmasın diye olabilir mi?
Yani söylese daha iyidi adam da günde kaç kişiye bakiyordur o an uunutmuş olanilir veya hasssiyeti olmayan biridir vs kadina alın birdahakine
1 hafta sonra kontrole başka doktora gittik. Eşim sol yanına yattı. Doktor eşime arkasını döndü, ve ekrana bakıyor. Eşime yuları kaldır dedi. Eşimde sıyırmadan sadece yukarı kaldırdı. Altta oluşan boşluktan prop la muayene etti. Ve yüzü hep ekrana dönük, eşime de sırtı dönük. Eşimde yan yatmış sırtı dönük idi.
Zaten bu şekli görünce o adamın sırt üstü yatırıp, kendi eliyle sıyırıp komple açması garip geldi. İkinci doktora gelene kadar aklımda bir soru yoktu zaten
Kadına alacak gibi bağnaz biri değilim. Sağlık her şey den önemli. Ve orası özel hastane idi. İkinci doktoru görünce aklımda sorular oluşmaya başladı
Olan olmuş adamin niyetini bilemezsin ayrica adam daha gençlere bakiuor bence öyle düşünme
Uygulama su hatalı bence