Anesteziden sonra uyanma kısmında saçmalarım diye korkuyorum, bunu kısmen engelleyecek bir şey var mı
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyin en son kaldığı yerden bayılma esnasında düşündüğü şeyi bekletip şarteri indirdiği esnada... Ayılma zamanında geri yükleme işlemini yapınca oraya geri döner yavaş yavaş... Kısaca anestezi almadan önce belgesellerle alakalı bilgileri hatırla ya da hatırlamak istemediğin noktaları düşünmemeye calışma çünki sistem ters işliyor o kısmı korumaya alırsan sadece korumak istediğin bilgileri yüklersin akışına bırak yani en son bayılmadan önce ne kadar sacma şey varsa düşün derim... Zaten ameliyatın ağırsa beyin sadece kendini iyileştirmekle meşgul olur çok geçmiş olsun..
Çok teşekkürler gerçekten aradığım cevap buydu
Bir şey değill hak ettiğini aldın
Cevap
26Cevap
hiçbir şey yok saçmalamak serbest gadası
Söyleyeceğim kelimeleri benim seçemeyecek olduğum için endişeleniyorum
Korkma bir şey olmaz
Pekala teşekkürler
evet oldum.
Onu engelleyemezsin ama merak etme korktuğun bir şey varsa söylemezsin sır veya neyse
Çok var düşüncelerim de garip oluyor dile getirmek istemem zaten çekingen birisiyim gerçek hayatta
Yok yok rahat ol sen hiç öyle bir sırrını veya aklından geçen şeyi söyleyen birini duymadım sadece saçma sapan komik şeyler yapanlar var o kadar onların da sayısı az
O kadar fazla baygın olacağımı bilmiyordum benim akrabam şakır şakır düşündüğünü söylüyordu korktum nende
Korkma sen için rahat olsun onu yapanlar çok çok az 😇
Umarım o az kesimin içinde değilimdir😂
Neler var aklında bu kadar yahu senin sen böyle yaptıkça merak ediyorum 😂😂
Aslında çokta kötü yok bir senelik sevgilim var ailem biliyor ama akrabalarımın duymasını istemiyorum bir anda anesteziden sonra ortaya bırakırsam sıkıntı çıkacağından korkuyorum
Amaaan çok masummuş yahu olmaz bir şey bundan merak etme sen. Hiç bir şey olmadan girip çıkacaksın bak
Peki içimi rahatlattın çok teşekkürler
Biraz katkım olduysa ne mutlu bana 😇 şimdiden geçmiş olsun unutmazsan ameliyattan sonra yaz 😇
Bi yarım, bi tam bayıldım doğumda tam bayıldığımda odadan çıkarmadılar ayılana kadar
10 yaşında ameliyat oldum da hiçbir şey hatırlamıyorum.
Maalesef çözüm yok , ama endişede etmenize gerek yok, her şey bilinç altı sözler olmuyor ,
Ne olduğunu bilmiyorsun bile gözün açıkken bilincin yerine geliyor şaşkın şaşkın bakıyorsun
Sadece bir defasında saçma sapan kahkaha atarak uyandığımı hatırlıyorum. Onun haricinde çok extrem bir durum yaşamadım. Sayı sayarak gir :))
Ben kahkaha atsam iyidir ya
@Melisaqwxy iyi günler, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Saçmlarım falan diye korkmuştum da en son burnum nerde burnum yok galan diye bağırıyormuşum 🤣🤣
Ayy bende yasicam galiba bir kaç gune
Hiçbir şey olmuyor meraklanma. Sadece bizimkileri biraz tanıyamamışım o kadar djejdjd
Cidden mi cok güzel olur benim akrabam kendi kızını tanımadı diğer çocuklarınıtanıdı jsjsjf
Engellenmez galiba hem korkacak bir şey saçmalamazsın
Ya saçmalarsam
Oldum valla hiçbir haltta söylememişim kendimi rezil edicem diye çok korkmuştum dkdkdk
Bende bundan korkuyom
Hayır engelleyecek bişey yok ras ve şuur yolları uyuşur mecbur çekilecek bir durum
Annem ama şey diyor ameliyat esnasından önce ne düşünürsen onu dersin gibi bir şey diyor
Annen seni rahatlatmaya çalışıyor biz kurulu oyuncak ördek miyiz alınan narkoz da alınan sarhoş kadar beyindeki wernicke brodman somatosensoryal ne varsa tüm sulaleyi dombaltiyor. Ama hasta hakkın olarak kendime gelmeden çıkarmayın diyebilirsin
Olur tabi
Aldım ben kanka bünyeden bünyeye değişiyor birkaç defa aldım hiçbirisinde de saçmalamadım gözümü açtığımda tabi biraz sersemdim ama bilincim anında geliyor benim hatta o şekilde yapanların bilinçli saçmaladığını düşünüyorum
Bilemiyorum bir tane akrabam çok saçmalıyordu narkozluyken bana da aynısı olacağından çok korkuyorum mantıklı ama
Var söylememem gereken bir konu var herkesin içinde dışarı yansıtmak istemiyorum bu durumu nasıl azaltacağımı bilmiyorum
Diğer gözümde ben var almaları lazım 30 dakika sürücek ameliyatın kendisinden korkmuyorum ama narkoz kısmından korkuyorum
Genel anestezi uygun olur dediler adrenalin sorunum var
Çok teşekkürlerr
Ben oldum bir şey olmuyor
Bilmiyorum uyanırken saçmalarım diye korkuyorum
Yok zaten donuyorsun ozaman serzeniş oluyor
Nasıl yani serzeniş
Donuyorum diyordum
Çok kötü ya kış mevsimiydi acaba
Doktorlar isterse seni normale döndürüp öyle servis katına alıyorlar ;)
Maalesef çözüm yok
Ben oldum hatta videom var 😅😅 ya çok saf oluyorsun uyandığında
En çokta korktuğum videoya çekmeleri dürüst olayım
Bir sey olmaz ya korkma be çok güzel anı oluyor
Beni bu güzel anıya katmayın da yeter
Bunu ailene söyle bize değil 😂😂
Jkkdkdkdkdjd
🤭🤭🤭
saçmaladığını hatırlamasın
Oldum ama sorun olmadı
Kolonoskopide olmam ben
Bende genel anestezi kesin oldu ya
Sacmalamazsin merak etme
Nasıl
Ameliyattan sonra hemen odaya almazlar biraz bekletirler. Biraz uyanınca alıyorlar o ara kimse seni konuşturuyormaya çalışmazsa zaten birsey olmaz. Az biraz bilincli davranabilirsiniz
Konusturur ailem ya
var mı gizli saklı şeyler
Var
Yazsana bana
Anestezi yapmışlığım var, uyanmayan olmadı hiç.
Peki ya biraz halk arasından söylentilere dayanacağım çok bir bilgim yok ama ameliyat esnasında uyanır gibi olur muyum?
Peki ya uyanırken hani sayıklama gibi oluyor ya onları ne yapacağım
Mesela kaç kişide görmüşsündir en fazla
Bir şey soracağım 9 temmuzda anestezi uygun mu gibi bir kontrol yapacaklar o nasıl oluyor?
Kan alımı oluyor mu peki
Hangi durumlarda
İki kez oldum bişey olmadı
Uyanırken falan sayıklıyor ya insanlar bende de olacak çok büyük ihtimalle sende oldu mu
Sordum oldu mu diye hayır dediler yani Olduysa bile yanımdakiler söylemediler
Doktoruna söyle ayilmadan çıkartmasinlar seni.
iki kere oldu 🥲
Neden neyin var
bir şey yok
Geçmiş olsunn
teşekkürler
Ne için anestezi aldın onu merak etmiştim
canım birbirmizi tanımıyoruz bu benim özelim merak edilecek bir şey yok
Üzdün. anladım.
oldum
Çare yok ona maalesef
Panik yok
Bilinçdışı o yapacak bir şey yok
ben anaavrat küfür etmiştim
En çok korktuğum şeyler anestezi narkoz tarzı
Yasayacagım ben ya
Anlat dmden neyin var nolcakj
Gerek var mi
Anesteziye mi
Göz kapağımı kesecekler
Kime göre neye göre ya
Direkt aklındaki her şey söylersin
Nasıl olacak
Çok mu sırrın var paylaşmaman gereken?
Sayılır
Beni sayıklama
pembe fil deneyinde gibi hissettim
Ameliyat da geriliyor insan
Yok bende olmadı
Ben dis tedavisi oldum onun için dedim
Local anestezi mi
Ne bilim oydu herhalde acı iğrenç bisey iğne ilen yaptılar seninki ne
Benimkinde direkt uyutucaklar iğne vericekler bilincim kapanıcak
Gemini ye dor bunlar mal ya
Yapay zekada bu çok normal bir şey konuşman çok normal istersen sana motivasyon veriyim diyor
Oda mal konudan bağımsız gözler güzelmiş dogalmi
Teşekkürlerr kirpik hiç doğal değil bu arada😂
Üfff ceske benimki navi olsa
Güneşe çıkınca çok yanıyor rahatsız ediyor güneş gözlüğü gerekiyor yaz kış bana, Seninki çook güzel bir renk olduğu kesin ama 💕
Ne ameliyatı
Gözümde ben var
Geçmiş olsun
Ben olsum
Nasıldı
Bilmem tanıdıklarımda çok sık oluyordu bende telaşa kapındım
Nasil
Büyü falan mi bu ne
Hadi bıraktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?