Yok yok rahat ol sen hiç öyle bir sırrını veya aklından geçen şeyi söyleyen birini duymadım sadece saçma sapan komik şeyler yapanlar var o kadar onların da sayısı az
Aslında çokta kötü yok bir senelik sevgilim var ailem biliyor ama akrabalarımın duymasını istemiyorum bir anda anesteziden sonra ortaya bırakırsam sıkıntı çıkacağından korkuyorum
Aldım ben kanka bünyeden bünyeye değişiyor birkaç defa aldım hiçbirisinde de saçmalamadım gözümü açtığımda tabi biraz sersemdim ama bilincim anında geliyor benim hatta o şekilde yapanların bilinçli saçmaladığını düşünüyorum
Annen seni rahatlatmaya çalışıyor biz kurulu oyuncak ördek miyiz alınan narkoz da alınan sarhoş kadar beyindeki wernicke brodman somatosensoryal ne varsa tüm sulaleyi dombaltiyor. Ama hasta hakkın olarak kendime gelmeden çıkarmayın diyebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
hiçbir şey yok saçmalamak serbest gadası
Söyleyeceğim kelimeleri benim seçemeyecek olduğum için endişeleniyorum
Korkma bir şey olmaz
Pekala teşekkürler
Onu engelleyemezsin ama merak etme korktuğun bir şey varsa söylemezsin sır veya neyse
Çok var düşüncelerim de garip oluyor dile getirmek istemem zaten çekingen birisiyim gerçek hayatta
Yok yok rahat ol sen hiç öyle bir sırrını veya aklından geçen şeyi söyleyen birini duymadım sadece saçma sapan komik şeyler yapanlar var o kadar onların da sayısı az
O kadar fazla baygın olacağımı bilmiyordum benim akrabam şakır şakır düşündüğünü söylüyordu korktum nende
Korkma sen için rahat olsun onu yapanlar çok çok az 😇
Umarım o az kesimin içinde değilimdir😂
Neler var aklında bu kadar yahu senin sen böyle yaptıkça merak ediyorum 😂😂
Aslında çokta kötü yok bir senelik sevgilim var ailem biliyor ama akrabalarımın duymasını istemiyorum bir anda anesteziden sonra ortaya bırakırsam sıkıntı çıkacağından korkuyorum
Amaaan çok masummuş yahu olmaz bir şey bundan merak etme sen. Hiç bir şey olmadan girip çıkacaksın bak
Peki içimi rahatlattın çok teşekkürler
Biraz katkım olduysa ne mutlu bana 😇 şimdiden geçmiş olsun unutmazsan ameliyattan sonra yaz 😇
Ne olduğunu bilmiyorsun bile gözün açıkken bilincin yerine geliyor şaşkın şaşkın bakıyorsun
Sadece bir defasında saçma sapan kahkaha atarak uyandığımı hatırlıyorum. Onun haricinde çok extrem bir durum yaşamadım. Sayı sayarak gir :))
Ben kahkaha atsam iyidir ya
Oldum valla hiçbir haltta söylememişim kendimi rezil edicem diye çok korkmuştum dkdkdk
Bende bundan korkuyom
Aldım ben kanka bünyeden bünyeye değişiyor birkaç defa aldım hiçbirisinde de saçmalamadım gözümü açtığımda tabi biraz sersemdim ama bilincim anında geliyor benim hatta o şekilde yapanların bilinçli saçmaladığını düşünüyorum
Bilemiyorum bir tane akrabam çok saçmalıyordu narkozluyken bana da aynısı olacağından çok korkuyorum mantıklı ama
Gizlediğin bir şeyler mi var bilinç öyle bir şeydir ki akılda kalanı dışa yansıtırsın olmayan bir şeyi söylemen mümkün değil çünkü
Var söylememem gereken bir konu var herkesin içinde dışarı yansıtmak istemiyorum bu durumu nasıl azaltacağımı bilmiyorum
Ameliyat ne ameliyatı çok sürecek mi
Diğer gözümde ben var almaları lazım 30 dakika sürücek ameliyatın kendisinden korkmuyorum ama narkoz kısmından korkuyorum
Göz ameliyatları lokal oluyor diye biliyorum genel anestezi mi dedi doktor
Genel anestezi uygun olur dediler adrenalin sorunum var
Öncelikle çok geçmiş olsun ve sana başarılar diliyorum 😂😂
Çok teşekkürlerr
Kaç xper lazım ya mesaj için 🙃
Hayır engelleyecek bişey yok ras ve şuur yolları uyuşur mecbur çekilecek bir durum
Annem ama şey diyor ameliyat esnasından önce ne düşünürsen onu dersin gibi bir şey diyor
Annen seni rahatlatmaya çalışıyor biz kurulu oyuncak ördek miyiz alınan narkoz da alınan sarhoş kadar beyindeki wernicke brodman somatosensoryal ne varsa tüm sulaleyi dombaltiyor. Ama hasta hakkın olarak kendime gelmeden çıkarmayın diyebilirsin
Oldum ama sorun olmadı
Maalesef çözüm yok
Ben oldum bir şey olmuyor
Bilmiyorum uyanırken saçmalarım diye korkuyorum
Kolonoskopide olmam ben
Bende genel anestezi kesin oldu ya
Anestezi yapmışlığım var, uyanmayan olmadı hiç.
Peki ya biraz halk arasından söylentilere dayanacağım çok bir bilgim yok ama ameliyat esnasında uyanır gibi olur muyum?
Hiçbir şey olmaz
Peki ya uyanırken hani sayıklama gibi oluyor ya onları ne yapacağım
O da söylenti çok nadir olur
Mesela kaç kişide görmüşsündir en fazla
Hiç.
Bir şey soracağım 9 temmuzda anestezi uygun mu gibi bir kontrol yapacaklar o nasıl oluyor?
Kalp hastalığın veya düzenli kullandığın ilacın var mı diye bakıyorlar.
Kan alımı oluyor mu peki
Olabilir duruma göre
Hangi durumlarda
Doktoruna söyle ayilmadan çıkartmasinlar seni.
oldum
Çare yok ona maalesef
Panik yok
Bilinçdışı o yapacak bir şey yok
Direkt aklındaki her şey söylersin
Nasıl olacak
Çok mu sırrın var paylaşmaman gereken?
Sayılır
İki kez oldum bişey olmadı
Uyanırken falan sayıklıyor ya insanlar bende de olacak çok büyük ihtimalle sende oldu mu
Sordum oldu mu diye hayır dediler yani Olduysa bile yanımdakiler söylemediler
Beni sayıklama
pembe fil deneyinde gibi hissettim
iki kere oldu 🥲
Yok bende olmadı
Ben dis tedavisi oldum onun için dedim
Local anestezi mi
Ne bilim oydu herhalde acı iğrenç bisey iğne ilen yaptılar seninki ne
Benimkinde direkt uyutucaklar iğne vericekler bilincim kapanıcak
Gemini ye dor bunlar mal ya
Yapay zekada bu çok normal bir şey konuşman çok normal istersen sana motivasyon veriyim diyor
Oda mal konudan bağımsız gözler güzelmiş dogalmi
Teşekkürlerr kirpik hiç doğal değil bu arada😂
Üfff ceske benimki navi olsa
Güneşe çıkınca çok yanıyor rahatsız ediyor güneş gözlüğü gerekiyor yaz kış bana, Seninki çook güzel bir renk olduğu kesin ama 💕
Ne ameliyatı
Gözümde ben var
Geçmiş olsun
Ben olsum
Nasıldı
Bak sen hastaneye gürün gene ben oldum ama hiç üyle şeyler olmadı bende
Bilmem tanıdıklarımda çok sık oluyordu bende telaşa kapındım
Sen kendini bana bırak istersen ben halederim