İki hafta önce burun ameliyatı oldum burun düşüklüğüm vardı ve kemik kırığı vardı doktorum yanlardan daraltıp burnumun ucunu bir tık kaldıracağını söyledi ben de burun deliklerimin aşırı büyük olmamasını karşıdan bakınca görünmemesini ve yanlardan da görünmemesini istediğimi söyledim. Ama şu an deliklerim çok büyük görünüyor ve burun kanatlarım kısa kalmış yanlardan orta kemiğim görünüyor septumdu sanırım aşırı mutsuzum bugün muayene oldum tekrardan geçen hafta ödem o yüzden böyle görünüyor demişti bugün de senin burun deliklerin biraz geniş olmuş olduğu için bundan fazla olmaz vs dedi ben burun deliklerinin o kadar büyük olduğunu düşünmüyorum geçen hafta farklı bir şey söyledi bu hafta farklı bir şey söyledi düzelip düzelemeyeceğini bilmiyorum burnum eski burnuma çok benziyor sadece biraz ucu kalkmış aşırı mutsuzum sürekli ağlayasım geliyor aynalardan kaçıyorum zamanla ödem gidip oralar yumuşayınca yanlardaki o açıklık kapanır mı, burnum birazcık daha sivrileşir mi çünkü şu an yuvarlak duruyor delikler küçülür mü bilen var mı acil yardım? Aşağıya bir bugünkü halini bir de ameliyattan sonraki halini koydum o yandaki görüntüde anlayacaksınız neyden rahatsız olduğumu

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ameliyat sonrasına gelecek burnun, ondan memnunsan biraz daha bekleyeceksin ödemler için
Ablam burun estetiği oldu 2021 de. Burnu şişti. şu an ise baya inceldi düzeldi. Burnun üst taraftan incelir alt taraf ona uyum sağlar daha düzgün görünür ama alt tarafın söneceğini sanmıyorum
Sönmesi derken delikleri mi kastediyorsun
Bunu hangi doktor yaptı ya özel mi devlet mi
Özel neden
Alt kısmı kötü olmuş delikler
Hangi şehir de bu doktor
Nefes almada problemin var mı peki
Osmaniye
Hayır o sorunu çözdük şükür
Deme ya 🥹
Ya bende dusunmuyor degilim ama nefes alamiyormus ameliyat sonrası hastalar diye bi dedikodu dolaşıyor
Aşkım dur ağlama hemen zaten ameliaystlisin kötü derken delikler geniş duruyor yanlis kelime kullandim
Evet bana da bir başka hekim öyle dedi ama ameliyatınyapan hekim amacımız nefes alma fonksiyonu ile şekli bir arada yapmak dedi dediği gibi de nefes almada sıkıntı yok ama şekli tam beklentimi karşılayamadı inşallah zamanla düzelir
Kız boş ver nefes alabiliyorsanmilletin nefes alamamaktan hayati kararıyor ayrıca yandan çok iyi duruyor
Birde bana ra tavsiye eder misin korkulacak kadar var mı
İlk hafta biraz nefes alamadığın için zor ve meşakkatli geçiyor. Boğaz kuruluğu ağrısı vs. ağrın sızın çok olmuyor hatta hiç. Sadece hayatıma yeni alışkanlıklar ile devam etmen gerekiyor bir ay dik yatmak 3 ay sabitleyici riteiner kullanmak ağır kaldırmamak bant kullanımı belli süre falan filan
Hı ameliyat hiç korkulacak bir şey değil uyuyorsun uyanıyorsun bitmiş ağrın falan da olmuyor bi tek bende mide bulantısı oldu
Öfff ameliyat sonrası daha zor yav
Yok önceden oldum ameliyat tek korkum nefes alamamak dmdmfmd panik atagim vsr
Daha çok erken 6 ay sonra düzelir