1 sa

Burun estetiği sonrası burun deliği genişliği ve kanat kısalığı zamanla düzelir mi?

İki hafta önce burun ameliyatı oldum burun düşüklüğüm vardı ve kemik kırığı vardı doktorum yanlardan daraltıp burnumun ucunu bir tık kaldıracağını söyledi ben de burun deliklerimin aşırı büyük olmamasını karşıdan bakınca görünmemesini ve yanlardan da görünmemesini istediğimi söyledim. Ama şu an deliklerim çok büyük görünüyor ve burun kanatlarım kısa kalmış yanlardan orta kemiğim görünüyor septumdu sanırım aşırı mutsuzum bugün muayene oldum tekrardan geçen hafta ödem o yüzden böyle görünüyor demişti bugün de senin burun deliklerin biraz geniş olmuş olduğu için bundan fazla olmaz vs dedi ben burun deliklerinin o kadar büyük olduğunu düşünmüyorum geçen hafta farklı bir şey söyledi bu hafta farklı bir şey söyledi düzelip düzelemeyeceğini bilmiyorum burnum eski burnuma çok benziyor sadece biraz ucu kalkmış aşırı mutsuzum sürekli ağlayasım geliyor aynalardan kaçıyorum zamanla ödem gidip oralar yumuşayınca yanlardaki o açıklık kapanır mı, burnum birazcık daha sivrileşir mi çünkü şu an yuvarlak duruyor delikler küçülür mü bilen var mı acil yardım? Aşağıya bir bugünkü halini bir de ameliyattan sonraki halini koydum o yandaki görüntüde anlayacaksınız neyden rahatsız olduğumu

Burun estetiği sonrası burun deliği genişliği ve kanat kısalığı zamanla düzelir mi?
Zamanla düzelicek rahat ol
Düzelmese bile güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: