Merhabalar. 1 hafta önce hastaneye gittim ve kesenin 24 mm olduğunu öğrendim. Dr embriyo oluşmaya başlıyor gibi dedi ultrasonda küçük bir şey görerek. Betam da ilk testim 320, 3 gün sonra 930 ve 4 gün sonra idrardan alınan betada 5961 çıktı. (İlk ikisi kandan bakıldı) Sizce bebek oluşmaya başlıyor mu, cuma günü kontrole çağırdı kalp atışına bakalım dedi ama bilgisi olan yazabilir mi?
11 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Normal
Normal derken anlamadım hangi anlamda lütfen açıklar mısınız
Kaçıncı haftadasınız
Geçen hafta 6+2 idi bu hafta 7 hafta olacak
Beta kese göründükten sonra bir anlam ifade etmiyor maalesef ben Nisan ayında kürtaj oldum 6+4 de kalp atışı duydum ve o gün durdu. 7. Haftaya kadar şans vermek gerekir kalp atışı için umarım hakkınızda Hayırlsıı olur. Bende 5+4 dün gittim akımtı sonrası dr riskli gebelik dedi ve bebek oluşumu yok dedi 1 gafta bekleyeceğim çok üzgünüm umarım her şey isteidğimiz gibi olur sizde 7 haftayı geçtikten sonra tekrar gidin
Bu cuma günü kontrolüm var Dr embriyo oluşuyor gibi dedi kalp atışı dinleyelim haftaya dedi ama insanın içine kurt düşüyor yine de. Acaba diyorum bebek olmasa öyle der miydi? Geç döllenme olabilir dedi bakalım cuma günü gideceğim kontrole. Birde herhangi bir akıntım kanamam yok şu an çok şükür öyle bir durumda olur muydu acaba
Umarım dizinde her şey yolunda gider ve bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Çok araştırdım bi kaç gündür , 8. Haftada bile duyan var, çok şükür akıntı yok gebelik belirtiniz de varken yok olmadı ise Allah’ın izniyle güzel haberi alıcaksınız. Çok erken gitmemek lazım hastaneye ben normalde 1. Kürtaj sonrası maalesef tecrübe ediyorum dindim gitmeyecek dim akımtım olmazsa Regli 20 gün geçmeden gitmemek gerekiyor die düşünüyorum , diğer türlü stres dem olacağı varsa da zaten kaybediyoruz 😢
Ben normalde gitmeyecektim. Eşim bana gebelikten iki hafta önce sen hamilesin içime doğdu diyip durdu. Bende baktım regl olmamaya başladım test yaptım o şekilde öğrendim. Kan testi vs. Küçükken öğrendim yani bu durumu. Zaman geçse de artık nedir ne değildir insan bilmek istiyor zaman da geçmiyor ama
Evet erken öğrenince öyle oluyor ben de bir öncekinde reglleme 7 gün varken öğrendim
Şimdiki gebelikte yine aynı şekilde regli ve 5 gün varken ama yapmamak lazım en büyük kayıp sebepleri stres oluyor ama elimizde değil 😞