Sağlık 21 sa Kedinin yanında odada sigara içmek zararlı mı, gerçekten ne kadar etkiliyor? Tamamabiteşekkür Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu konuda sıkıntı yaşayan oldu mu? Ben yaşamadım ama vicdan azabı oluyor Kedinin yanında odada sigara içmek zararlı mı, gerçekten ne kadar etkiliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KayipPsikopat_3 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 21 sa Sağlık konusunda 903 cevap paylaştı. Kediler rahatsız olunca uzaklaşıyor zaten sigara dumanı onları çok etkileniyor bilimsel olarak 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 sa Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. zararlı evet 0 0 Yorumla
KᴜRᴀʟꜱıᴢ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 14 sa Odan hava alıyorsa kedininde yüzüne dumanı gelmiyorsa bişey olmaz 0 2 Yorumla Tamamabiteşekkür 6 sa Hava alıyor tabi Yorumla KᴜRᴀʟꜱıᴢ 5 sa Çok içme hiç bir şey olmaz kediye hassasiyetine sevindim Yorumla
Muhterem_Hayalet Takip Et Xper 3 Yaş: 28 21 sa Hayvanların organları bizimki gibi gelişmemiş maalesef, onun için yanında içmekten kaçının. 0 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 18 sa Sağlık konusunda 305 cevap paylaştı. Hayvancağıza yazık bee 0 1 Yorumla Tamamabiteşekkür 16 sa Önceden dikkat ederdim de depresyona girdikten sonra saldım. Kardeşim bakmıştı 1 sene o yanımda içiyordu bende bir şey olmuyor hassas düşünüyorum diye içmeye başladım ama içim rahat etmiyor çünkü onlar ciğerleri küçücük Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 21 sa Sağlık konusunda 821 cevap paylaştı. Hayvana kalp krizi geçirteceksin 0 2 Yorumla Tamamabiteşekkür 16 sa Allah korusun Yorumla Kâl-Ell 15 sa Kedi kaçar gider zaten Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 21 sa Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok o da benimle beraber 1 tane yakıyor. 0 0 Yorumla
raif1 Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 100% 21 sa 2 seneye es selaaa 0 2 Yorumla Tamamabiteşekkür 21 sa Kedim 3 yıldır benimle yaşıyor Yorumla raif1 21 sa MAAŞALLAH yine iyi dayanmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kediler rahatsız olunca uzaklaşıyor zaten sigara dumanı onları çok etkileniyor bilimsel olarak
zararlı evet
Odan hava alıyorsa kedininde yüzüne dumanı gelmiyorsa bişey olmaz
Hava alıyor tabi
Çok içme hiç bir şey olmaz kediye hassasiyetine sevindim
Hayvanların organları bizimki gibi gelişmemiş maalesef, onun için yanında içmekten kaçının.
Hayvancağıza yazık bee
Önceden dikkat ederdim de depresyona girdikten sonra saldım. Kardeşim bakmıştı 1 sene o yanımda içiyordu bende bir şey olmuyor hassas düşünüyorum diye içmeye başladım ama içim rahat etmiyor çünkü onlar ciğerleri küçücük
Hayvana kalp krizi geçirteceksin
Allah korusun
Kedi kaçar gider zaten
Boş ver iç gitsin onu da düşünmezsin ya🤠
Yok o da benimle beraber 1 tane yakıyor.
2 seneye es selaaa
Kedim 3 yıldır benimle yaşıyor
MAAŞALLAH yine iyi dayanmış
Bişi olmaz
Kediyede ver bi tane olmaz😂😂😂
İçmeyin