Bir atak sonrası yer kayıyor gibi oldu, sonra şiddetli çarpıntı falan, EKG MR bir şey yok, sonra dengesizlik hep kaldı. 1 ay falan oldu, dengesizlik var, yer kayıyor gibi. Markete girdim, değişik bir şey oluyor böyle, kafam bir tuhaf oluyor, çıldıracak gibi, delirecek gibi oluyorum. Arabaya binince araba hareket halinde iyi, durunca da aynısı oluyor, delirecek gibi oluyorum, kontrolü kaybediyor gibiyim. Bu ne sizce ya, bir anda niye oldu? Her yere rahatlıkla giden, rahat duş alan ben, duş almaya korkar oldum.
7 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vücuttaki serotonin bir norotrasmitterdir hormonu olmanın yanı sıra yani sinirlerdeki verileri beyine ileten bir maddedir bu maddedeki dengesizlik beyin göz beyin kas gibi koordinasyonları bozar normaldir öncelikle korkmayın. Egzersiz yapın , sağlıklı beslenin güneş görün bunlar serotonin artirici eylemler duzelmez ise 5 htp anna maddesi olan takviye alabilirsiniz buna rağmen düzelmezseniz pskiyatriye görünün geçmiş olsun
Çok teşekkürler
Rica ederim görevimiz
Böyle olunca çok korkuyorum hemen oturuyorum markete gidememek üzüyor pskiyatri antidepresan verdi ama kullanmak istemiyorum yan etkilerinden çok korkuyorum birde Vertigo için betaserc vermislerdi onada devam et dedi
Vertigo tanısını nasıl koydu? sadece şikayetlerini dinleyerek mi?
Bide bu dediğiniz takviye çok sakinleştirir mi ben önce alerji için atarax kullanıyordum bu ataktan sonra onu kullanamadim çünkü içinde bayılacak gibi oluyorum acilde de sakinleştirici verdiler daha kötü oldum daha çok telaslandim
Vertigo tanısını nöroloji doktoru olabilir dedi KBB doktoruda belli olana kadar rahatlatmak için kullan dedi psikiyatriye dediğimde onuda bırakma antidepresanla kullan dedi
Bence vertigon yok eğer özellikle bas itme veya parmak izletme gibi testler olmadığı halde sadece bu öyküye bakarak verildi ise çünkü bu bas dönmesi depresyon / anksiyetede olabilecek bir tablo. Bu takviye serotonin ham maddesi evet etki eder ( başta etkileri artırabilir ama zamanla sakinlestirir ) ama bir kaç hafta dişini sıkarak egzersiz de yapmani öneririm
Ben çok korkuyorum böyle takviyeler kullanmaya kullanmadan çözümü yok mu ya egzersiz işe yarar mı gerçekten ne tür şeyler yapmalıyım
El izletme falan değişik hareketler yaptı Dr
Kaslari zorlayan egzersizler vücutta serotonin dopamin endorfin ve noroadrenalin salinimini tetikler ( bu korkun da anksiyeteden kaynaklı
Paxera 20 mg verdi çok mu ağır bı hap yannetkisinden korkuyorum kullanayimmi sizce
Ben önce doğal olarak atlatmaya calismani öneririm baktın çözülmüyor öyle içersin çok ağır değil ama sonuçta ilaç
🥺🥺🥺🥺çok zor durumdayım yatarak hiç bir yere varamam dimi bir seyler yapmak zorundayim egzersiz rahatlatirsa kaç güne rahatlatır ki tahmini
İlk gün bile
Etki eder bittikten sonra bir kaç hafta içinde tam
Rahatlama yapar mubtemelen
Onerdiginiz var mı ne yapabilirim nasıl egzersizler
Kas egzersizleri fitness olabilir pilates olabilir
Çok teşekkür ederim geçer dimi ya kalmaz böyle ilk zamanlar daha kötüydüm içim boşlukta gibiydi her gün bayılacak gibi oluyordum aşırı değişik bı haldeydim şimdi biraz geçti o
Sen yaygın anksiyete bozukluğu yaşıyorsun panik atak onun pig yaptığı nokta doktora git ama kardiyoloji vs değil psikiyatri
Bir anda noldu ama ya
Bi anda değildir o birikmiştir ne sıkıntın varsa Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun
Psikiyatriye git