2025 haziranda psikiyatri gittim eylül sonu gittim ama ondan sonra gidemedim, sorunlar çıktı bir çok ve ilaçlar normal olarak bitti tabi ilaçları bırakmış gibi oldum bunun yan etkileri kötüymüş ben sadece bağımlılık yapar diye biliyorum yan etkilerini yemin billah bilmiyordum şimdi ilacın üstünden neredeyse 8 ay geçti kalıcı hasar bırakma durumu var mı terleme vs dalga geçmeyin lütfen kalıcı hasar bırakır mı bilgisi olan var mı kalıcı değil de anlık bırakır hasar diyen de var ama bilemedim
Güncellemeler
1 gü
Hep düşük dozda ılerledım 25-15 gıbı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kalıcı hasar bırakmaz ama birden bırakınca geçici sıkıntılar yapabilir terleme huzursuzluk baş dönmesi uyku bozulması gibi şeyler görülebilir ve bunlar çoğu kişide zamanla azalır 8 ay geçmişse kalıcı etki ihtimali düşüktür daha çok ya ilacı aniden bırakmanın bıraktığı geçici etki ya da altta yatan sorunun devamı düşünülür eğer şikayetlerin hâlâ sürüyorsa bunu normal sayıp geçmek yerine tekrar psikiyatriye görün
Olur
Kalıcı hasar bırakmaz 8 ay gibi bir süre geçti ise zaten yoksunluk çekmezsiniz önemli olan bırakınca yoksunluk değil şikayetlerinizin donup donmemesi donmediyse sorun yok geçmiş olsun
Dızgınledım dusuncelerımı şükür gectı ama acaba terleme durumu o ılactan folayı hasar mı bıraktı dıye dusunmustum
Hayır aşırı terlemenin çok sebebi olabilir ama senin gibi birinin düşünürsek anksiyetedendir muhtemelen agiz kuruluğu terleme falan yüksek kortizoldan olabilir yani stresten
Kalıcı hasar olmaz ama aniden bırakmamak lazım yan etkileri ciddi olabilir
kalici hasar olmadi bende bisey olmaz basta yoksunluk yasarsin
Bence kalıcı bi hasar bırakmaz ama sorunun neyse tekrardan baş gösterebilir daha kötüsüyle hemde
Ama ustunden 8 ay geçti ılacların :( bılemıyprum Şu an korkuyorum
Bi değişiklik hissediyor musun
Ya sımdı bu Mayıs ayı bende terleme basladı normalde cok terleyen bırı dehılım ama 8 ay sonra etkı etmez kı dıyorlar aama eskısı gıbı uykusuzluk cekmıyorum uyuyabılıyprum dusuncelerı artık takmıyorum
Yine de ne olursa olsun kendi başınıza ilaç bırakmak hiç doğru değil hemde psikiyatri ilaçlarını
Bırakmadım kı bırakmak zorunda kaldım bıttı her sey ust uste geldı nasıl anlataım araba borçlu cıkrı eve yakınlarımız geldı 2026 basında babaö hastalandı ve ve randavu anca alabıldıkm ondan yoksa bırakmazdım zaten
Terleme yaptığını bilmiyordum
Bende ondan mı bılmıyorum yan etkılerıme baltım kapları evde olmadı ıcın internetten paxera yan etkılerınde bulunmuyprdu terleme
Teşhis neydi hangi ilaçları kaç dozda kullandın
Son 2025 eylül ayında paxera sabah ıcın yazılmıstı onu sadwce bı ay kullandım çünkü sabah ıcın verdıgı ılaclar hıc bır ıse yaramıyprdu uyku ıcın zetsast vermıstı ama bılmıyprum o ılacşar bıtıkten sonra hıc bısey olmadı kı korkuyorum Şu an
Bir şey olmaz korkma
Yan etkısı surmez mı :(
Ben de kullanıyorum başka şeyler sen de yan etkisi kalmamış
Gidivem tekrardan ilk doktoruma ınsallah