1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum sanırım safra kesesine, ciğere vs. zarar verebiliyor, bir makalede okudum. Sağlıkçılar burada mı, lütfen bakar mısınız? Sağ tarafta midenin birazcık aşağısında ağrı var, dokununca sert bir şey geliyor elime damarlar gibi
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yüksek tozda doğum kontrol hapları Hayati etkiler barındırır çünkü biyolojik duruma göre alınmayan fazla dozlar hem metabolik yük bindirir hem akut çok acil kanama riski doğurur o yüzden en doğru bilgiyi doktor yerine biz vereceğiz
Ve dediğin şekilde doğum kontrol hani hapları karaciğerde hani bir şekilde metaboliz ediliyor ve gerçekten metabolik yükünden kaldıracağından kaldıramayacak kadarsa ilk bindirdiği için ya a**** koyayım çok tekrar ettim konuşarak yazıyorum da yani kısaca hepato megali dediğimiz karaciğer büyümesi yapabilir a**** koyayım iki cümle kurmak için ya ben neyse ben susuyorum ya
Ve sağ tarafta mide yok sağ taraf karaciğere safra yeridir mide sol tarafta
sağda mide var demedimki midenin bi tık aşağısı ve sağda demek istedim
kahkaha atıyorum ahahah ama cok yardımcı oldu bu bişey var yani hissediyorum a*****koyayım
Maalesef işte onun ne olduğunu tam olarak bilemeyiz hani ben uzakta olduğum için bilemem sen ise anatomik yapıların nasıl derinde veya yüzeyde olduğunu hissedemeyecek kadar bilgisiz olduğun için ki burada asla küçük göremiyorum gerçekten çünkü bilmiyorsun o yüzden derhal yarın işin randevu açmak
akut acil kanama dediğiniz karaciğerin şişmesinden mi gelir
anatomi arastırıyodm bende
Karaciğer şişmesi yapar diye demedim hani o doğum kontrol hapları hani pıhtılaşma mekanizmasını çok değiştirir o yüzden karaciğer büyümesi gibi durumlarında ayrıyeten kanamalar olabilir öte yandan dediğin alan ise hani belki safra yollarında veya dönüş yollarında Bir lezyon en azından küçük bir şişlik olabilir ama hani geçmişe baktığımızda öyküne baktığımızda hani çok da hafife alınmayacak bir tablo
İçme
içme ne ya cevP vermek için veriyosunuz şikayet etcem ağrım var burada içme diyo