3 sa
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu arada benim de başıma benzer bir şey gelmişti, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Yıllarca geçmeyen sivilce gerçekten insanı yoruyor, moral de bozuyor. Cildiye bu sefer bakıp ilaç vermişti bana, Monodoks (antibiyotik) ve Sivex jel genelde enfeksiyonu ve aktif sivilceleri baskılamak için veriliyor, düzenli kullanınca genelde bir süre sonra etkisini göstermeye başlıyor.
Bir eczacı da bir şey önermişti, İnşallah sende de işe yarar, biraz sabırlı olmak gerekiyor
Benim bir iş arkadaşım da aynı şikayetle doktora gitmişti, ona da sivilce için kullanılan o çok bilinen ilacı vermişlerdi… ismini söylemeye gerek yok, herkes az çok biliyor zaten İlk başta biraz zor süreç oluyormuş ama sonrasında cildinde ciddi toparlanma olmuş. Kıza niye verdi anlamadım abartacak kadar yoktu öyle ama senin baya var 🥹
En önemlisi de bence çok takmamak. Çünkü insan kafaya taktıkça daha çok stres yapıyor, stres de cildi daha kötü etkiliyor. Yavaş yavaş düzeliyor, yeter ki düzenli kullanıp sabırlı ol. İnşallah sen de kısa zamanda rahat edersin.
Hormon testi yaptır
Resimdeki ürünü bende almayı düşünüyorum
Veya bu işe yarar mı? Panoxl araştır
Acnedie
Çok teşekkürler mutlaka bakıcam allah razı olsun sizden 🙏🏽
Sizdende Allah razı olsun ben bir şey yapmadım ki yeter ki sonuça var ki ben öyle mutlu olurum
Şimdi aktara git çörek otu al hergün sabah 1 çay kaşığı ye düzenli olarak 40 gün devam et iyileştiğini göreceksin
Yağı falan değil değil mi sadece çörek otu
Sadece çörek otu kendine kendine sinir stres her ne varsa hepsini sktret bak bu dünyada senden sadece 1 tane var o nedenle kafana hiçbirşeyi takma rahat ol salıver dertleri kederleri
Başka doktora göründün mü bu neymiş ne dedi belki strestendir
Hiç bir şey demedi yaa sivilce dedi krem yazdı o kadar stresten şüpheleniyorum biliyo musun ya sınava hazırlanıyordum ondan olabilir mi acaba
Evet olabilir stres birçok şeye etken maalesef keşke senden kan alsaydı stres kaynaklıysa stresten arınınca vücudunda düzelir ama kremlerle desteklemek lazım
Bende de aynısı var doktorun verdigi 2 kutu kremi bitirdim gecmedi internetten arastırıp tonik nemlendirici falan kullandım yok hic bir türlü geçmiyor bunlar
Doktor ne demişti peki size yaa gerçekten geçmiyor off çok illett
Çilek gorunumu dedi baska bi ismini de soyledi ama aklımda değil pek bakmadı bana da
İsilik mi oldu sıcaklardan yoksa egzama gibi kaşıntı yapıyor mu
Hayır hep var kaşıntı olmuyor
Kaç yıldır var başka yerlerde yüzünde çıkmıyor değil mi
Sosyal anksiuete yaşatır diye
Bir de sevgilin ne düşündü görünce
Sevgilim yok askılı falan giymiyorum bu yüzden 😭😭 bir buçuk iki yıldır var böyle denize girince düzeliyor kışın daha da bir artıyor yüzüm falan tertemiz
Ya üzülme ne olmuş bunlar varsa sağlığını tehtit etmiyorsa yüzü de çıkıpta sosyal anksiuete yaşatmıyorsa ne olmuş güzelsin
Kalbinde güzel bunu hissediyor insan bence sevgilin olmaması da kötü bir şey değil seven senş zaten çok sevecek
Ben bunları sorarken seni incitmek için demedim merak ettim sağlığına risk var mı diye
Özür dilerim :(
Kaç yaşındasın
Bu ne ya sırtlarını sivilce hep. Bence bir ciğerlerine baktır. Kişisel temizliğini arttır ve yağlı yiyecekleri azalt. Ama önceliğin ciğerlerine baktır
Saçlarını çok fazla açık kullanıyorsan kollarında omuzlarında sivilce olabilir saç kreminden dolayı beslenmeni düzene sok bol su iç
Bu sanki biraz keratosis pilaris e benziyor tek bakışta zaten muayenede anlaşılır eğer değilse de işte sivilce yazıp göndermiştir
Duş başlığı için filtre kullanmak azaltır diyorlar da ne kadar doğrudur bilemiyorum farklı bir doktor arayışına gir aşkım
Hep mi var, yazları mi oluyor
Kışın daha da artıyo bir buçuk iki senedir böyle azdı iyice denize girdiğimde sönmüştü
Hemen başka bir doktor bul
Ergenlikte olur.. Spor yap
Kullan geçmezse gene git
iyi bir cilt doktoru bul
Sana yarın adını öğrenip yazıcam bi ot vardı
Mayın tarlası
Ayip ayip sana yakışmıyor yapma
@Meliissa00 Zamanında yontsaydın beni
Ciddiyim yapma
@Meliissa00 Seni alakadar etmez karışma her şeyime
hataylı bir sürü derdin var inthr et
Kanka ciddi görünüyor özele gorun isterssen
Kaç yaşındasın ki
20
Ylmak lazım
Bu ne be
Ne ne görmüyo musun?
Düzgün konuş
Saygılı olun ya
Düzgün konus oe
Heryerin sivilce olmuş çok kötü duruyor
Sivilce olmadığı belli. Sivilce olsa nolur? Gencecik bi kadını bedeninden neden utandırıyorsun sen çok mu hoşsun. Rahatsızlık işte sizene.
Sana amghy evladi sen yatagina gir 31 ni çek
Spamlayin bu oe
Aynısı senin başına da gelebilirdi. O da böyle bir şeyin olmasını ister miydi, istemezdi. Lütfen biraz daha saygılı olun ve karşı tarafı hiç tanımadan yargılamayın. Her olayın bir arka planı vardır ve dışarıdan bakınca her şey göründüğü gibi olmayabilir. İnsanları kırmadan konuşmak, özellikle de hassas durumlarda daha dikkatli olmak gerekir. Empati kurmak bu kadar zor olmamalı. Bir gün aynı şey senin başına gelse, aynı sözleri duymak ister miydin?
Sivilce kötü görünüyor demişsin ama bu oldukça kırıcı bir ifade. Sivilce birçok insanın yaşayabileceği doğal bir durum ve kimsenin dış görünüşü üzerinden böyle yorumlar yapmak doğru değil. Herkesin cildi aynı olmak zorunda değil. Biraz daha dikkatli ve saygılı konuşmak daha güzel olur.
@Moldovyapapatya Ben kötü amaçlı söylemedim. Bu normal değil. Mesele estetik olarak kötü durması da değil. Vücutta var olan başka bir problemin dışa yansıması olabiliyor.
Ne anlar bunlar ya kendilerince 31 çekemedikleri her şey kötü onlara bunları ana babaları adam edememiş biz ki eğitecez
@Moldovyapapatya ya boş ver abla bu grzkaliya ne acikliyorsun eminim 2 gram beyni yoktur ki baskalarina karsi cok rahat kotu soz söyleyecek kadar aciz birisi
Çok teşekkürler hepinize 🙏🏽🥺🥺benim yazmama gerek kalmamış bu hadsize
👍🖤
Mor mu o 😍
Bendede var ya