Sağlık 1 gü Göğüs çatlakları lazer tedaviyle tamamen geçer mi, bu işleme para vermeye değer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Göğüsteki bu çatlaklar lazer tedaviyle geçer mi?Tamamen yok olur mu?Lazere para harcamaya değer mi? Göğüs çatlakları lazer tedaviyle tamamen geçer mi, bu işleme para vermeye değer mi? Cevapla İş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Mobilion Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 gü Cano öncelikle sırıtmıyor bence ve nasıl desem inan bana değmez. Onlar kusur değil hatta seni sen yapan tatlı detaylardan. Bende kilo aldım verdim ve bende de çatlaklar var. Ha ilk başta zor geliyor anlıyorum ama inan bana gayet normal ve alıştım 0 0 Yorumla
νєяℓαтє Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 gü Allah Aşkına Böyle Bir Fotoğraf Atılır Mı Buraya Ya? 1 0 Yorumla
sorucamiste Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 gü Gerek yok bence ona para vermeye. Benimde başka bir yerimde ufak kusurum var ama hiç estetik düşünmedim 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 gü Çatlak normal bir şey lazerle gitmez diye biliyorum 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 gü Uğraştığımıza değmiyor bir şekilde tekrar bu tarz problemler oluşuyor 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 gü Sağlık konusunda 640 cevap paylaştı. Lazerden önce plastik cerraha gitmen daha doğru olur 0 0 Yorumla
Erkan109 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 gü evet ben düzenli olarak gidiyorum ordaki kadın gögüsleri icin geliyor baya bi gidermiş 0 0 Yorumla
İzmirliYusufcuk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 gü çatlak göremedim ben eminmisin çatlak olduğuna 0 2 Yorumla Soran 1 gü Şimdi çatlaklarda beyaz ışıkta duruyorum diye pek belli olmuyor ama var zayıflayınca daha çok belli oluyor Yorumla İzmirliYusufcuk 1 gü hmm anladım google den bak basit çözümleri dene bu arada göğüslerin gayet temiz ve güzel görünüyor Yorumla
OzanAtasever Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 gü Bi krem var ondan alabilirsin 0 2 Yorumla Soran 1 gü Hangi? Yorumla OzanAtasever 1 gü Dur bulucam Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 gü Sağlık konusunda 385 cevap paylaştı. Spor ile sıkılaşınca geçer 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 101% 1 gü Sağlık konusunda 321 cevap paylaştı. Hiç para harcama boş ver 0 0 Yorumla
44mlty44 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 gü Masaj nemlendırıci kese peelıng bunun çözümü 0 1 Yorumla 44mlty44 1 gü Para harcamana gerek yok çözümleri olan şeyler bunlar Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değmez bence öyle kabullen 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 gü Sağlık konusunda 707 cevap paylaştı. Lazarle çatlak düzeldiğini yeni duyuyorum :D 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 gü Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır gitmez aloavera kullan 0 0 Yorumla
yhms_ywrs Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 gü kusur Yok ki 0 3 Yorumla Soran 1 gü Çatlaklar var. Belli olmuyormu? Yorumla yhms_ywrs 1 gü girdumirilikleri de guzelcok vok iri olmamalari guzell Yorumla yhms_ywrs 1 gü ewli msnz Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 gü Sağlık konusunda 345 cevap paylaştı. yok olmaz ama azalır. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 gü Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçmez 0 0 Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 gü Sağlık konusunda 486 cevap paylaştı. Bence değmez 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Cano öncelikle sırıtmıyor bence ve nasıl desem inan bana değmez. Onlar kusur değil hatta seni sen yapan tatlı detaylardan. Bende kilo aldım verdim ve bende de çatlaklar var. Ha ilk başta zor geliyor anlıyorum ama inan bana gayet normal ve alıştım
Allah Aşkına Böyle Bir Fotoğraf Atılır Mı Buraya Ya?
Gerek yok bence ona para vermeye. Benimde başka bir yerimde ufak kusurum var ama hiç estetik düşünmedim
Çatlak normal bir şey lazerle gitmez diye biliyorum
Uğraştığımıza değmiyor bir şekilde tekrar bu tarz problemler oluşuyor
Lazerden önce plastik cerraha gitmen daha doğru olur
Lazerlik bisi yok kötü durmuyor sen abartıyorsun
evet ben düzenli olarak gidiyorum ordaki kadın gögüsleri icin geliyor baya bi gidermiş
çatlak göremedim ben eminmisin çatlak olduğuna
Şimdi çatlaklarda beyaz ışıkta duruyorum diye pek belli olmuyor ama var zayıflayınca daha çok belli oluyor
hmm anladım google den bak basit çözümleri dene bu arada göğüslerin gayet temiz ve güzel görünüyor
Bi krem var ondan alabilirsin
Hangi?
Dur bulucam
Spor ile sıkılaşınca geçer
olur tabi. sonra kafamı gömsem oraya, beni orada boğsan olur mu
Beni bunun içine alıp boğ
E normal yaşın 45 felan
Sporrrrr sarttt lazae bile zor
Baya uğraştın heralde
Ona para harcamaya değmez.
Hiç para harcama boş ver
Hiç gerek yok harikalar
Kremler var sanırım bununla ilgili
Masaj nemlendırıci kese peelıng bunun çözümü
Para harcamana gerek yok çözümleri olan şeyler bunlar
Değmez bence öyle kabullen
Solda daha çok sagda yok gibi sanki
Mükemmel duruyorlar, hiç laser falan bulaştırma.
Lazarle çatlak düzeldiğini yeni duyuyorum :D
Hayır gitmez aloavera kullan
Bence lazere gerek yok gayet güzel
Çatlak yok ayrıca çok yumoşlar aralarında uyulur🫠
kusur Yok ki
Çatlaklar var. Belli olmuyormu?
girdum
irilikleri de guzel
cok vok iri olmamalari guzell
ewli msnz
yok olmaz ama azalır.
Kantaron yağı kullan