Basket oynasınlar demiyorum basket gibi joplamalı zıplamalı sporlar diyorum o da kemikler için... Zaten Max 2-3 cm uzar da dedim okuduğunu mu anlamıyorsun?
Arkadaşım basket bol oynayarak eklemlerin arası vs açılır bu da Max 2-3 cm uzatır diyorum. Basket oynadı diye 2 metre olmazlar yani neyini anlamıyorusun Allah aşkına kemikler için diye de belirttim
O artık çocuk değil yetişkin. 23 yaşına kadar uzayabilir devamlı basketbola giderse illa ki uzar ağırlık halter kaldırma gibi şeylerden uzak durmalı ve sağlıklı beslenmeli protein almalı
1
7 Yorumla
Soran
1 sa
Ama Ağırlık kaldırmak aksine kemikleri Geliştirdiği İçin, Boy uzatır diyolar
İşte diyorum ya çok ağırlık kaldırmamalı zaten boy 1.70 ise gymlerde hep o boylarda olanlar kas açısından çok daha kârlı oluyor 1.90 adamın aksine 1.70 birisi çok kolay kas yapıp vücudunu geliştiriyor
Yeğenim oluyor kendisi baskete ve voleybol en sevdiği sporlar ama Nasıl yazilacagini bilmiyor, her gün gider miyim diyor bende anlamam açıkçası ilgi alanım değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
22 yaşında kadar baya basket oynaması lazım.
Basketin boy uzattigina inanmiyorum
Basketçilerin hepsi uzun ama
Genetik kral
Bence denesin zıplasın sürekli. Uzamazsa kanıtlamış oluruz 😄
Bu saatten sonra Max 2-3 cm uzar. Süt içsin basketbol gibi hoplamalı zıplamalı bir spora yönelsin
Tek anlamadığım şey şaka gibi ama Basketcilerin Boyu uzun, Zıplamak nasıl genetiği degirtirip boyu sırık Gibi yapıyor
Onlar basket oynuyor diye uzamıyorşar genelde uzunlar diye basket oynuyorlar bir de yetenek tabii
Ee niye basketbol oynasınlar diyorsun yavru
Basket oynasınlar demiyorum basket gibi joplamalı zıplamalı sporlar diyorum o da kemikler için... Zaten Max 2-3 cm uzar da dedim okuduğunu mu anlamıyorsun?
Basket oynuyor diye uzamiyorlar dedin arkadasim..
Arkadaşım basket bol oynayarak eklemlerin arası vs açılır bu da Max 2-3 cm uzatır diyorum. Basket oynadı diye 2 metre olmazlar yani neyini anlamıyorusun Allah aşkına kemikler için diye de belirttim
O artık çocuk değil yetişkin. 23 yaşına kadar uzayabilir devamlı basketbola giderse illa ki uzar ağırlık halter kaldırma gibi şeylerden uzak durmalı ve sağlıklı beslenmeli protein almalı
Ama Ağırlık kaldırmak aksine kemikleri Geliştirdiği İçin, Boy uzatır diyolar
Hayır dikkat edersen haltercilerin çoğu kısadır
Halter değil ya barfiks veya spor yapmak gibi...
İşte diyorum ya çok ağırlık kaldırmamalı zaten boy 1.70 ise gymlerde hep o boylarda olanlar kas açısından çok daha kârlı oluyor 1.90 adamın aksine 1.70 birisi çok kolay kas yapıp vücudunu geliştiriyor
Evt ama 1.80 boy altina kas yakismaz diyen bile Var... Dezavantaj Gibi, Ayyakkabi ile 174 cm iyi buluyor ama 1.80 olmaz tabi
Ya boy yükseltici tabanlar var 3 cm falan uzatır geçici yöntem olarak bunu düşünebilirsin
Ben kendim için değil yeğenim için sordum benim yaşım 32
Kendini kabullenmesi lazım. Çok zor ama yapabilir.
Boyu 1.70, boy uzatma ameliyatları oluyor kabullenmek zorunda değil bence
1.70 kısa değil ki
Yaşına göre 4-5 cm kısa
Kafasına çok takıyor bende burada sordum, Geceleri uyuyamiyor Minumum 4 de uyuyormuş... Sabahları yemek yiyemiyormus Geç kalktığı için son 3 yıldır
sorun değil iyi bir insan olsun yeter🙂 keşke boy standartı hiç olmasa
Evt gereksiz bir şey bencede öyle olmalı canım.. basketbol bol oynasa uzar demişler basketin boy uzattigina inanmasım gelmiyor şahsen
Barfiks çeksin
Uzatıyor mu o
Ben öyle biliyorum
Sadece o kurtarmaz, uyku sorunu var, Minumum 4 de uyuyor ve sabahları geç kalktığı için tek öğün besleniyor
3 yaş küçülmesi lazım
Neden
Ben 16 da 1.95 oldum 23 e kadar 2 cm uzadım sadece ve sonra o da durdu
Genetik ya mesela benim kız kuzenim 18 yaşında 1.65 den 1.80 oldu
Topuklu ayakkabı giymesi gerekiyor
Erkeklik gider çocuğun o zmn
Growth hormone belki işe yarar ama kesinlikle önermem, sağlıklı değil.
Basketbol voleybol yardımcı olur
sütünü içip uyu
Kendim için sormadım ayyaş, üstelik senin yaşın da 19
uzamak istemiyorum yeterli bana
Kaçsin
172
Genetik bu işler bence, senden 2 cm kısa
görünmeyen topuk var ondan giy bide ameliyat var 10cm falan uzatan, tamamen genetik
Yeğenim için soruyorum ben 32 yaşındayım.. ama tabi o şeyleri yaparsa 10 ordan 6 cm topuklu desen 187 cm olur
Voleybol net
Yeğenim oluyor kendisi baskete ve voleybol en sevdiği sporlar ama Nasıl yazilacagini bilmiyor, her gün gider miyim diyor bende anlamam açıkçası ilgi alanım değil
Ben gittim 3 ay pandemi de uzadi 3 cm
Yaşın kaçtı? Ve Nasıl yazildin
Knk uzun hikaye :D
Koç * ye faydası olur
Uzamaz artık
Bara asılsın
yaprak yemesi lazım
Sen yiyerek mı bu hale geldin