Sağlık 5 sa Dikiş iziniz var mı? u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2110 Çenemde 6. Karnımda 8. Kasığımdaki 6 ve ayak parmağımda 3 tane. Delik deşik olmuşum resmen😃 Dikiş iziniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 31 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 2 sa Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. sezaryen sayilmazsa yok 0 1 Yorumla u вshєldσn 2 sa Sayılır Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 sa Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Evet elimde 4 dikiş izi var. 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 5 sa Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sağ serçe parmak Sol avuç içi Sol kaş üzeri Sağ koltuk altının az aşağısı Yakında sırtımda da olacak Sünnet sayılmaz bence 😄 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa Maşallah Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% 4 sa Sağlık konusunda 490 cevap paylaştı. Aslında var, özellikle karnımda. Ancak hepsi plastik cerrahlar tarafından atılan dikişler olduğu için izleri oldukça silik. 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa O zaman güzel Yorumla
chanellkedyy Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 3 sa gecmis olsun. parmaklarimda var 9 tane dikis😬 0 1 Yorumla u вshєldσn 2 sa Sana da geçmiş olsun Yorumla
Zest_And_Zen Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 3 sa Ben dikişten kaçmasaydım o derin diz yarama atacaklardı çocukken 😂 ve belkide izi fena kalacaktı 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa Olabilir 😃 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 4 sa Sağlık konusunda 368 cevap paylaştı. Hayır hiç yok. Şaşırdım, çok yara almasına rağmen hâlâ hayattasın 😃 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa Bide bana Sor 😃 Yorumla
KüncülüZadeHanım Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 4 sa Kevgire dönmüşsün ya 🥲 geçmiş olsun. Büyük bı ameliyat izim var küçüklükten kalma 0 2 Yorumla u вshєldσn 3 sa Sanada geçmiş olsun Yorumla KüncülüZadeHanım 3 sa Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 sa Sağlık konusunda 381 cevap paylaştı. Sen ölmüşsünde seni gömmeyi unutmuşlar dkdkkd Hayır yok 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa 😃😃 Yorumla
CigarettesAfterDeath Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 5 sa Sadece çenemde var dikiş izi onun dışında varsa yara izleri var 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa Çenemizde bir lanet var 😃 Yorumla
sadeceturkcugenc Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 14 dk hiç yok, hayatım boyunca hiç bir yerimde yarılma, kırılma, çatlama vb şeyler olmadı. 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 sa Sol elimde ismini vermek istemediğim bir parmağımda minik bir iz var 😂 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% 2 sa Sağlık konusunda 924 cevap paylaştı. Kalçamda 5, karnımda 4 çenemde 5 dikiş var :D 0 0 Yorumla
Blackspot Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 2 sa Evet kalp ameliyatı geçirdiğim için yaklaşık 25 30 cm lik bir dikiş izim var. 0 0 Yorumla
leylaokmn6382736 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 sa Küçükken ameliyat olmuştum alt karın bölgemde bir tek o🙄 0 1 Yorumla u вshєldσn 2 sa Peki 🙄 Yorumla
Ramparts Takip Et Xper 1 Yaş: 28 2 sa 3 parmağımda kafam da, 1 kolumda sırtımda var, şu an aktif olarak göğsümde ve sırtımda var şu an. 0 0 Yorumla
_Reyyan__ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 3 sa Abi sen acaba mafya babası olabilir misin? 🤔 Sdfsfgh mafya babasında o kadar iz yoktur 0 2 Yorumla u вshєldσn 3 sa Yaramazdim diyeyim dgdfd Yorumla _Reyyan__ 3 sa Of of djdjjdjf Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 2 sa Sağlık konusunda 612 cevap paylaştı. Seni süzgeç yapmışlar narkotik ahdhhhdh 0 1 Yorumla u вshєldσn 1 sa Sorma dgfg Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 2 sa Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Var dudağımda boynumda ve evet sjjdkd 0 2 Yorumla u вshєldσn 2 sa Anladım dgft Yorumla Redamancy-4 57 dk Bide burnumda kdkdk Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% 3 sa Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kafamda, yüzümde, bacağımda.. 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa Fena Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 3 sa Sağlık konusunda 342 cevap paylaştı. Terrrrr temizim, yara almadım hiç haha 😄 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa Aman alma dgfh Yorumla
Portakal_çiçeği3 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 4 sa Bu fotograftakinin aynisi var yüzümde 🥲 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa Doğrudur Yorumla
кızıℓ-ιямαк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 4 sa Bir tane çenemde var çocukluktan kalma 🙄 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa Olabilir 🙄 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 4 sa Hayır yok ta. Kaza mı geçirdin 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa Maalesef Yorumla
Olabilirxwqyx Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 sa Hayır hiç yok sende 9 canlısın mübarek. 0 0 Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 sa Sağlık konusunda 410 cevap paylaştı. Ne yaptın başkan kendine öyle 0 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 sa Sağlık konusunda 450 cevap paylaştı. Var sezaryen ama estetik dikiş izi yok 0 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 sa Sağlık konusunda 308 cevap paylaştı. Karnında 5 özjzjz 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 3 sa Sağlık konusunda 494 cevap paylaştı. Var. Alnımda, karnımda ve ayağımda 0 0 Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 4 sa Avuç içimde f harfi şeklinde iz var jfjjh 0 0 Yorumla
sedasasa Takip Et Xper 2 Yaş: 30 2 sa Ne oldu sana ya ahahahah bu kadar ne yaptın 0 1 Yorumla u вshєldσn 2 sa Yaramaz çocuktum dgdgf Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 4 sa Sağlık konusunda 684 cevap paylaştı. Hayır yok 0 1 Yorumla u вshєldσn 3 sa Ne güzel Yorumla
m Melike12_ Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 sa Küçük küçük var. 0 2 Yorumla u вshєldσn 3 sa Minik Yorumla m Melike12_ 3 sa Ameliyat minikti 😄 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 sa Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şu zamana kadar yok 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 sa Sağlık konusunda 317 cevap paylaştı. Evet var.. 0 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 sa Sağlık konusunda 418 cevap paylaştı. Hiç yok şükür 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% 4 sa Sağlık konusunda 422 cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
sezaryen sayilmazsa yok
Sayılır
Evet elimde 4 dikiş izi var.
Sağ serçe parmak
Sol avuç içi
Sol kaş üzeri
Sağ koltuk altının az aşağısı
Yakında sırtımda da olacak
Sünnet sayılmaz bence
😄
Maşallah
Aslında var, özellikle karnımda. Ancak hepsi plastik cerrahlar tarafından atılan dikişler olduğu için izleri oldukça silik.
O zaman güzel
gecmis olsun. parmaklarimda var 9 tane dikis😬
Sana da geçmiş olsun
Ben dikişten kaçmasaydım o derin diz yarama atacaklardı çocukken 😂 ve belkide izi fena kalacaktı
Olabilir 😃
Hayır hiç yok.
Şaşırdım, çok yara almasına rağmen hâlâ hayattasın 😃
Bide bana Sor 😃
Kevgire dönmüşsün ya 🥲 geçmiş olsun. Büyük bı ameliyat izim var küçüklükten kalma
Sanada geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🥰
Sen ölmüşsünde seni gömmeyi unutmuşlar dkdkkd
Hayır yok
😃😃
Sadece çenemde var dikiş izi onun dışında varsa yara izleri var
Çenemizde bir lanet var 😃
hiç yok, hayatım boyunca hiç bir yerimde yarılma, kırılma, çatlama vb şeyler olmadı.
Sol elimde ismini vermek istemediğim bir parmağımda minik bir iz var 😂
Kalçamda 5, karnımda 4 çenemde 5 dikiş var :D
Evet kalp ameliyatı geçirdiğim için yaklaşık 25 30 cm lik bir dikiş izim var.
Küçükken ameliyat olmuştum alt karın bölgemde bir tek o🙄
Peki 🙄
3 parmağımda kafam da, 1 kolumda sırtımda var, şu an aktif olarak göğsümde ve sırtımda var şu an.
Abi sen acaba mafya babası olabilir misin? 🤔 Sdfsfgh mafya babasında o kadar iz yoktur
Yaramazdim diyeyim dgdfd
Of of djdjjdjf
Seni süzgeç yapmışlar narkotik ahdhhhdh
Sorma dgfg
Var dudağımda boynumda ve evet sjjdkd
Anladım dgft
Bide burnumda kdkdk
Kafamda, yüzümde, bacağımda..
Fena
Terrrrr temizim, yara almadım hiç haha 😄
Aman alma dgfh
Bu fotograftakinin aynisi var yüzümde 🥲