Güncellemeler
18 gü
Kimse yokmu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir seans denemdim saçmalık bence
7 kez seans alman gerekiyor çoğu kişide ise yarıyor Muş bende almak istiyorum
Ee sorun ne o zaman
Alanlarda neler oluyor ise yarıyor mu onu merak ettiğim için sordum
Çoğu kişide ise yatıyor demedin mi zaten
Bunu sadece duydum ekt tedavisi almış birinden duymadım kimsede cevap vermedi belliki buradan kimse bu tedaviyi görmemiş neyse
Hmm olabilir doktorun ne diyor
Depresyon diyor ilaçlar işe yaramıyor intihar edeceğimi soylicem yatış isteyip Ekt tedavisi olmayı isticem bakalım ne dicek
Belki de sadece hayatını değiştirmen gerekiyordur
Zaten hayatım bok gibi olduğu için bu haldeyim hayatım düzelmez se bende düzelmem ama yinede doktora diyeceğim belki işe yarar
Bence düzeltebilirsin
Bilmiyorum duzeltemezsem intihar edicem
Konuşmaya ihtiyacın olursa bana yazabilirsin intihar son çare
İntihar edemem ama böyle giderse sonum ölüm olcak en istemediğim şey 😔😔
Finalde hepimizin sonu ölüm olacak ama güzel olsun be geride güzel bir hikayemiz olsun
Benim hikayem asla güzel olmicak yaşasamda cehnnem gibi bir hayat yaşayacağım ve tek suçlusu benim bu hayatı mahvetmeyi ben seçtim Allah benim belamı versin
Ekler misin beni
Gerek yok berbat bir haldeyim uzatmaya gerek yok
O yüzden istiyorum eklemeni
Abicim kimse bana yardım edemez konuşmakta fayda etmek yardım edecek tek biri vardı bu hayattan kurtaracak onuda kaybettim benim
Anlıyorum
Kimse beni anlamaz o kişi tek anlıyordu onuda kaybettim stresten üzüntüden hastalık cikcak sürünerek öleceğim bu gidişle 😭😭
Denemekten ne kaybedersin
Konuşmakta zorlanıyorum bir şey anlatamam
İyi günler
İyi günler
Var benim. En az 17 seans aldim
İstediğin soruları sorabilirsin cevap larim
17 seansı çok fazla değil mi peki iyileştim mi bende majör depresyon var intihsr eşiğine gelmişim ilaçların pek etkisini görmedim ekt tedavisi almak istiyorum ilk aldığında nasıl hissediyorsun anlatır mısın bana ben herşeyi kafaya takıyorum stresten üzüntüden mahvolmus durumdayım 😭😭
Yokmusun 😭😭
Benim de tanım depresif epizod. Evet fazla. Ben de intihar ediyor um sürekli. Kendime zarar veriyor um. Ekt tedavisi gördüm ama kendime zarar verme isteği hayla geçmedi belki de ilaçlarimi düzenli kullanmanmiyorum diyedir bilmiyorum. Yeniden ilaca baslicam yarın psikatri randevum var. İlaçlarini hiç bırakma kafana göre yoksa başa dönersin. Doktor iyileştiği ni görünce yavaş yavaş birakmani söyle r
Nasılsın
Bok gibiyim o kadar kötüyüm ki ailem yüzünden hastanede yatamam beni bu hayattan kurtaracak tek bir kişi vardı onuda kaybettim yapayalnızım şanssızım keşke ölümcül bir hastalık çıksa da ölsem aptal zavalliyim beceriksizim 😭😭😭😭
Öyle deme ya. İnşallah duzelicez ikimizde ya. İlaç kullanıyor musun
Kullanıyorum etki etmiyor etse doktor yatış vermezdi valla ben umudumu tamamen kestim artık herşeyi saldım zaman geçiyor hiçbir şey yapmıyorum ölümü bekliyorum
Yatış verdiyse kabul etmedinmi
Ettim ailem izin vermedi
Kaç yaşındasın ki. Reşit sen ailenin ne dediği önemli değil di. Sen istediğini doktor a söyleseydin kabul ederdi doktor.
Benim ilk yatisimda resittim ve ailem izin vermiyor du. Ama ben kabul yattım iyileşmek umuduyla
Bende resitim bende yatacağım ama ailem baskıcı 😔😭
Benim de ailem baskiciydi
Anlıyorum seni ya ❤️