Doktor yarı baygın olacaksın dedi ama yine de korkuyorum, daha önce yaptıran var mı, işlem çok zor mu, ayrıca gitmeden birkaç saat önce Dideral kullansam olur mu
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “Endoskopi kısa ve güvenli bir işlem. Çoğu zaman hafif sakinleştirici veriliyor, böylece korku azalıyor. Boğaz için sprey kullanılıyor ve işlem birkaç dakika sürüyor. Anksiyete yaşamak çok normal, doktoruna bunu söylemesi önemli; böylece ekstra destek sağlarlar. Derin nefes almak ve zihni başka şeylere odaklamak da rahatlatır.”
Teşekkür ederim🙏🏻
Cevap
3Cevap
Korkma, basit bir işlem. Gitmeden önce hocanın söylediği dışında bir şey alma vücuda.
Teşekkür ederim🙏🏻
Beni hiç bayıltmadan yaptılar 50 saniye gibi bişe sürdü
Peki 2 3 saat öncesinde dideral kullansam bir sıkıntı olur mu acaba ya doktora sorma fırsatım olmayacak o yüzden soruyorum
Korkma ya hissetmiyorsun bile çok çabuk gelişiyor bitiyor. Ben sabah 8de gittim doktorun çağırmasını beklerken acaba gitsem mi diye düşünürken bi anda hemşire çağırdı. Gittim boğazıma sprey sıktılar. Sedyeye yan yattım doktor kamerayı boğazıma getirince yutkun dedi, yutkundum sonra hortumu ittirmeye başladı bi andanda kameradan bakıyor. Midene kadar gittiğini hissediyorsun, zaten o konuşarak seni psikolojik olarak rahatlatıyor. Bi anda bitti tamam dedi 50 saniye falan sürdü. Ben bile şaşırdım bu kadar kolay mı yav demiştim
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten sevindim şu an , ben de anksiyete var ve zaten bulantı yapıyor bir de işlem zor geçerse diye korktum 🙏🏻
Yok yok korkma interneti okuma millet çok abartıyor. Gitmeden önce okudum okudum durduk yere stres yapmıştım valla çok kolay geçti. Gel gidelim beraber yapalım desen gelirim o derece.
Çok teşekkür ederim 🥹🙏🏻
Rica
Analdan sokacaklar tüh ya
O kadar boşsun ki bir dk ver ve kendini sorgula olur mu
Abla kçtü bir şey demedim ordan sokuyorlar işte bilmiyonmu
Onu mu sormuşum beyincik
Yav o kötü bir şey işte yazk yani onu diyom🤦
Yutkunamıyonmu sen
Defl şurdan ya
Ciddi bir şey soruyom yardımcı olmak için
Ciddi değilsin sen dalga geçiyorsun her haltı saçma sapan şeylere yormayın yok analdan sokacaklarmış anana soksunlar analdan şrfsz insanların dertleriyle dalga geçecek kadar alçalmışsınız yazık
Sçvme be
Küfür etmeden konussana aptal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?