Tırnak ne ki geçen evdeki eski çalışma masasını çöpe atıyorduk kırıp atalım dediler kırmalarına yardım ederken dolabı tutayım dedim parmağımı yanlış yere koymuşum sennnn araya sıkış ezil şiş morar 3 haftada zor geçti acısı. Yardım etmeyi sevmek güzel ama doğru kişilere 😂😂
Bilmeden yargilama bence o an denedigimde hersey iyidi deneme yaptim o kadar da m*l degilim ama kina günü ayaklarimi fazla sıktı o da modelinden dolayi önü baya dardi bilsem alir miyim sence niye durduk yere 2 tirnakdan oliyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benimde tırnağın kaç kere düştü sayısını ben unuttum yeniden çıkıyor ama kökü bende olunca 😂😂
Tırnak ne ki geçen evdeki eski çalışma masasını çöpe atıyorduk kırıp atalım dediler kırmalarına yardım ederken dolabı tutayım dedim parmağımı yanlış yere koymuşum sennnn araya sıkış ezil şiş morar 3 haftada zor geçti acısı. Yardım etmeyi sevmek güzel ama doğru kişilere 😂😂
Ayyyy gecmis olsun
Geçti gibi canım sağol ya 😂
Sanki silah zoruyla giydiriyorlar arkadaş bu kadınların kendine işkence yapmasını anlamıyorum sorunun cevabı hayır toplamadi
Bilmeden yargilama bence o an denedigimde hersey iyidi deneme yaptim o kadar da m*l degilim ama kina günü ayaklarimi fazla sıktı o da modelinden dolayi önü baya dardi bilsem alir miyim sence niye durduk yere 2 tirnakdan oliyim
1 numara küçük spor ayakkabı giymiştim ayak baş parmağım kan topladı simsiyah olmuştu. 3-4 senedir halen siyahlık geçmedi doktora gitmedim kaldı öyle
Yok artik
Tırnağın hepsi simsiyahtı 3-4 senede büyük kısmı geçti ama bir kısmı siyah kaldı maalesef çürüdü heralde çıkmadıda tırnak
Hayır hiç öyle bir şey başıma gelmedi. Sende dikkatli ol ayak sağlığı önemli tırnak batması olur ve yapısını bozar
Korkutma ya hsjdjsk
Uzmanlar öyle diyor ama
Geçmiş olsun
Sağ el baş parmağımın çelik konstrüksiyon arasında sıkışması sonucu olmuştu
Benim tırnakta aynı durumda şu an
Hayır hiç olmadı. Geçmiş olsun
Evet oldu. futbol oynadığım zamanlarda
Kapıya sıkıştığı zaman
Oldu tırnak çıktı yerine yenisi geldi
Büyüyünce unutursun bunu da sorunmus gibi paylaşmıştım ya. Derdinize bakın
Toplanıp dağıldılar
Giyme sende