Benim ayak tırnaklarım topuklu ayakkabı yüzünden kan topladı. Sizin de hiç başınıza geldi mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim ayak tırnaklarım topuklu ayakkabı yüzünden kan topladı. Sizin de hiç başınıza geldi mi?

Gerçekten bu halimiz nedir? İnsan sormadan geçemiyor ayağının durumu nedir? Ya bizi üzme sakın, biz ne düşünürken olmayacak şeyler seni bulmuş kendine iyi bak. Tekrar geçmiş olsun. Soruya gelecek olursam böyle vahim kazalar benim gibi birinede rast gelmiştir. Ancak bu ayakkabıdan değil kapıyla alakalıdır. Onun acısını bir bana sorun, böyle acı olmaz ya kurşun yesen bu kadar acıtmaz. O yüzden Emineh o ayakların senin veli nimetin onlara sahip çık diyorum. En kısa zamanda o ayakkabıları çöpe at. Kendine iyi bak. Selamlar.
Evet, bir kere olmuştu. Küçük bir şey gibi duruyor ama tırnak kan toplayınca bayağı rahatsız ediyor. Hem görüntüsü kötü oluyor hem de dokundukça sızlıyor. Genelde çarpma ya da sıkışma yüzünden oluyor, o an küçük kaza gibi ama acısı kalıyor.
Tırnak ne ki geçen evdeki eski çalışma masasını çöpe atıyorduk kırıp atalım dediler kırmalarına yardım ederken dolabı tutayım dedim parmağımı yanlış yere koymuşum sennnn araya sıkış ezil şiş morar 3 haftada zor geçti acısı. Yardım etmeyi sevmek güzel ama doğru kişilere 😂😂
Ayyyy gecmis olsun
Geçti gibi canım sağol ya 😂
Cevap
22Cevap
Benimde tırnağın kaç kere düştü sayısını ben unuttum yeniden çıkıyor ama kökü bende olunca 😂😂
Sanki silah zoruyla giydiriyorlar arkadaş bu kadınların kendine işkence yapmasını anlamıyorum sorunun cevabı hayır toplamadi
Bilmeden yargilama bence o an denedigimde hersey iyidi deneme yaptim o kadar da m*l degilim ama kina günü ayaklarimi fazla sıktı o da modelinden dolayi önü baya dardi bilsem alir miyim sence niye durduk yere 2 tirnakdan oliyim
Spor ayakkabı giyin nedir sizin şu topuklu sevdanız sanki biri gelip kıza bak spor giymiş de gelmiş diyecek
He şıkır şıkır elbisenin altinda spor ayakkabi giyim dimi ne güzel fikirler veriyosun sen öyle ben akil edemedim spor ayakkabiyi bidahakine öyle yaparim Allah razi olsun
O da senin bileceğin iş tabi şimdi ağla tırnaklarımdan oldum diye
Ben bunun icin aglamam cok kez tirnagim kökünden kirildi o zaman aglamamisim simdi mi aglicam ahahahahah cok durdun burada yol al
1 numara küçük spor ayakkabı giymiştim ayak baş parmağım kan topladı simsiyah olmuştu. 3-4 senedir halen siyahlık geçmedi doktora gitmedim kaldı öyle
Yok artik
Tırnağın hepsi simsiyahtı 3-4 senede büyük kısmı geçti ama bir kısmı siyah kaldı maalesef çürüdü heralde çıkmadıda tırnak
Hayır hiç öyle bir şey başıma gelmedi. Sende dikkatli ol ayak sağlığı önemli tırnak batması olur ve yapısını bozar
Korkutma ya hsjdjsk
kan toplamadı ama terlikte ayak parmaklarım şişmişti
Yok yaw Allah korusun. Ayakkabı tercihi önemli.
Geçmiş olsun
Sağ el baş parmağımın çelik konstrüksiyon arasında sıkışması sonucu olmuştu
Eminrh topuklu ayakkabı neden giyiyorsunki sen zaten çok güzel bir kızsın topuklu ayakkabıdan daha güzelsin
İyi ki topuklu giymiyorum
Sanslisin ama cok sevinme belki birdaha ki yasaminda kiz olursun kim bilir
Aaa sen yanlis anladin ben saka yaptim ciddi anlamda dememistim 😄
Topladı evet bir yere sıkışıp ama topuklu ayakkabının buna sebep olduğunu ilk kez duyuyorum
Yok hiç yaşamadım
Benim tırnakta aynı durumda şu an
Hayır hiç olmadı. Geçmiş olsun
Evet oldu. futbol oynadığım zamanlarda
Kapıya sıkıştığı zaman
Oldu tırnak çıktı yerine yenisi geldi
Büyüyünce unutursun bunu da sorunmus gibi paylaşmıştım ya. Derdinize bakın
Yok. olmadı
Hiç hatırlamıyorum..
Evet oldu
Toplanıp dağıldılar
Giyme sende