Arkadaşlar 5 yıl çocuk psikiyatriye gitmiştim önemli bir sebep değildi zaten daha da gitmedim bu benim zorunlu askerliğe ve memuriyete girmeme bir engeli olur mu ilaç reçete tanı yok
7 gü
Arkadaşlar 5 yıl çocuk psikiyatriye gitmiştim önemli bir sebep değildi zaten daha da gitmedim bu benim zorunlu askerliğe ve memuriyete girmeme bir engeli olur mu ilaç reçete tanı yok
Abim önce sakin. Bunda tekbik olarak net bir şey yok. Gözlem yapmak için bunu vermişler. Tanımsız genelde majör depresyon gibi konuları takip etmek için verilen kod. F ile başlarsa durum değişir. F29 (ben f29 um mesela) f32 gibi kodlar önemli. Bu tanılar ile çok şeyler mümkün. Engelli kimlik kartı için başvuru yapılır. Sonrasında milyon tane hakkın olur. Sen iyi ol o haklarınla neler olmaz? Sor anlatayım
Z00.4 kodu yalnızca “genel psikiyatrik muayene” anlamına gelir ve tek başına askerlik veya memuriyete engel değildir. Çocuk psikiyatri polikliniğinde muayene kaydı bulunması da engel sayılmaz; ancak “askerliğe elverişli değildir” veya “memuriyete engel sağlık raporu” gibi resmi kurul raporu verilmişse durum değişir.
Cevap
2Cevap
Sadece asker olamaz polislikte de son 2 yıla bakarlar memuriyet için engel teşkil etmez
Askerlik meslek için değil zorunlu askerlik için
5 yıl geçti ilaç falan yok ztn
Zorunlu askerlik için sıkıntı olmaz
Bu bir tanı teşhis değil zaten gelecekte senin için problem yaratmasın diye onu girmişlerdir
herhangi bir reçete yoksa problem olmuyor diye biliyorum
Yok reçete falan yok sadece 1 kere gittim çocuk psikiyatri ye
Üzerinden 5 yıl geçti ztn
Psikiyatri geçmişin olması askerliğe engel
Ama tanı falan yok sadece 1 kere gittik okul için
Zorunlu askerliğe engel değil pardon ben muazzaf subay ya da astsubay olarak soruyorsun zannettim.
Aynen zorunlu askerlik çocuk psikiyatri idi engel olmaz dimi
Yok olmuyor gittiğinde katılış anketine psikiyatri geçmişin var mı diye soru soracaklar onada hayır dersin şu anda bir sorunun yoksa boş yere Rdmye gitme
Bence de bi sorun olmaz ya sonuçta ilaç tanı falan yok okul gönderin demişti
Engel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?