B12 iğnesi vurdurdum, sol tarafım kalçamdan baldırıma kadar ağrı yaptı, sonrasında adet oldum aynı. Ağrı sağ tarafta da var, neden olur?
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer B12 iğnesi vurdurdum, sol tarafım kalçamdan baldırıma kadar ağrı yaptı, sonrasında adet oldum aynı. Ağrı sağ tarafta da var, neden olur?
Evet. Aynısını 2 yıl önce ben de yaşadım. 3 gün 3 gece sağ kalçam dahil, sap ayak parmak uçlarıma kadar kasılma, seyrime, anormal derecede ağrı uyuşma gece gündüz hayatımda hiç yalamadığım eziyeti işkence gibi yaladım. Aradan geçen 2 yılda hâlâ sağ ayak çivi parmağım ve yanındaki ikinci parmağım dahil oradan topuğuma kadar uzanıp burada his kaybı ve karıncalanma hep var, baldır, bacak ve kalçama kadar yine şerit vari 2 cm lik bir hat boyunca ana aralıklı ağrı oluyor ama en azından uyuyabiliyorum uürüyebilşyorum ama eski sağlıklı halimi özlüyorum. Adetinle ilgisi yok. İğne sinire denk gelmiş. Hemşire hatası.
Çok teşekkür ederim gercekten biraz daha içim rahatladı. Ama sol taraftan ıgneyı yaptırdım sag tarafta agrı olması beni korkuturuyor acıkcası ve baldırımdan dizimin tam ortasına kadar agrı var zaten ıgneyıde çok hızlı yaptı birisi cagırdı o esnada yaptıgı yer mosmor kaldı zaten
B12 iğne vurulurken hep aynı kalçadan vurulmaz. Bir sapdan bir soldan vurulur zaten. O yüzden farketmez, sonradan da çıkabiliyor o sızı. Yine de denk gelmiş diye düşünerek bel fıtığı var mı diye MR da çektir. Ben çektirmiştim bel fıtığı olmadığı anlaşılınca sorun netleşti ama tam bir çözümü yok. Fizik tedavi rahatlattı ama tam geçmiyor. Evde kendim osrmss aş k uçlarında yükselme hareketleri vs. bir sürü hareket yapıyorum düzenli yürüyorum. Kas yapıcı protein ağırlıklı besleniyorum. Günde 2 yumurta ve haftada bir tavuk hindi göğüs bakliyat olgunlaştırılmış peynir yiyorum. Her gün en az 2-3 litre su içiyorum.
Cevap
4Cevap
Bir kere bende ağrı kesici sorması olmuştu sinire denk gelmişti
Aylardır kaçtığım igneden... Birazdan komşuya gidip iğne yaptıracağım. Yaptiramiyorum yaaa..
Sinire denk gelmiş olabilir canım
Carsamba günü 1 hafta olucak ve baska bırseymı var dıye endıselenmeye basladım
Kendini kasmış mıydın iğne sırasında?
Yani evet acımıstı zaten ıgne esnasnda ama sag tarafa gecmesı korkutucu sadece kalcam diye baldırıma kadar agrı ınıyor sızlıyor
Başka hiçbişey yok canım aklına kötü şeyler getirme. B12 biraz yakıyor. İlacın etkisindendir canım. Yürüş yap iyice. Nezaman vuruldun?
Geçen hafta carsamba günü
Ozamandan şimdiye geçmesi lazımdı. Ters bi tepki vermedin dimi iğne sırasında? Evde mi vuruldun hastanede mi?
Saglıkocagında vuruldugumda sorun yoktu yarım saat sonra yanma basladı eve geldıgımden sonra baldırıma cok agrı girdi sonrasında aradım saglıkocagını sinire gelmıstır belki dediler ikinci vuruluşum belkide alerjık bi durum dıycem ama ılkınde hıc boyle sorun olmadı adetım bitmesine yakında hep kasıklarımdan baldırıma ınen bir agrı oluyordu ama anlamadım şişlik yok kızarlıklık yok güç kaybımda yok hareket edebılıyorum kolayca
Elinle iğne vurulan bölgeyi hafifce bastır bak bir şişkinlik falan var mı?
Hayır yok
İğne yerine biraz sıcak yap ya sıcak su torbası ya da sıcak havlu
Sıcaklık kan akışını hızlandırıyor
Çok teşekkür ederim gece gece dinleyip bıkmadan yanıtlandıgınız içinn 🫶🏻 Hep güzellikler cıksın karsınıza cıcek ısterken cicek bahcesi nasip olsun umarım en kısa zamanda gecer 🥰🌸
Yaa ne demek bitanem eğer bi yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Yaa ne güzel sözler bunlar yaa utandırdın beni canım benim❤️
İnşallah geçecek en kısa zamanda gülüm💋🌹
Annenlerle mi yaşıyorsun?
Aklıma çok kötü şeyler geldi birazda olsa siz yardımcı oldunuz bunların gecmesindee yeniden çok teşekkür ederim 🫠❤️❤️❤️❤️
Evet aılemle yasıyorum
İnsallaah
Yaa bitanem aklına hiçbir kötü şeyler getirme sakın yaa her şey yolunda bak
Annene söyle krem sürsün iğne yerine 10-15 dakika masaj yapsın. O sırada kasma kalçanı canım yumuşak tut
Bide bundan sonra iğne sırasında sakın kasma kalçanı derin derin nefes al ver zaten 10 saniye sürüyor
Ya çok teşekkür ederrim gercekteen kalbiniz gibi temiz bi hayat yaşarsınızz 💕 o kadar moral oldu ki şu an ınanamazsınız aglaya aglaya yazmıstım acaba kötü bir hastamı oldum neden agrım gecmıyor diye cok cok tesekkür ederim 🥺💖
Ya hayatım hiçbişey yok yaa kurban olurum ben sana yaa kıyamam yaa ağlama💋
🥹🥹💕💖💖💖
İğneden korkuyor musun sen balım?
Evet 24 yıldır asla alışamadım korkularımı yenemıyorum
Kıyamam canım benim yaa kasmışsın büyük ihtimal kalçanı sen iğne sırasında dimi?
Evet ve ıgneden hemen sonra 1 saat kadar yürüdüm
Kasma yaa canım bak kastığın için öyle ağrı olmuş
Kalça yumşak mı?
Yani evet sem sert degıl
İğne rahat girdi mi yani iğne girişinde zorlanmadın dimi canım?
Yani acıdı biraz
Ovuştur geçer
1 hafta oldu ama
Doktora git bir iğne daha yapsın
Komıkmısın sen
Ağrı için kız git işte vursun
Ağrı yapar
Kalçadan mı oldun iğne
Evet
Soldan vurdular heralde
Evet ama sag taraftada var 2 gündür aynı agrı
2 gün geçip dinmedi mi ki ağrısı