benim dişime kanal tedavisi gerekli ama erteledim şimdi ağrısı çeneme vuruyor gitsem kaç hafta sürer? bir iki kez daha yaptırmıştım ama hatırlamıyorum, haftaya şehir dışına çıkmam lazım sizce kısa sürer mi ne yapmam lazım
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seansı doktorunuz bilir çok ağrı varsa tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz ağrıyan bölgeye sarımsak koyabilirsiniz çok geçmiş olsun daha da geçmezse acile gidin
teşekkür ederim 🙏🏻 yapayım
Rica ederim
acil gitmelisin. apsen var ve iltihap iyice yayilmis demek ki. buyuk ihtimalle 2 seansta hallolur, ilk seansi gitmeden yaparlar belirtirsin durumunu. eger cok uzun bi zaman sonra donmeyeceksen ikinci seansi da dondugunde hallederler
gideyim bugun tesekkurler😔
rica ederim
Cevap
4Cevap
Acil git teknseansta hallederse şayet lezyon çok büyük degilse
lezyon yok ki ilaçla zamanında kaybolmuştu
Acile gitsen bile hayatım apse varsa dağıtmadan tedaviye başlanılmaz riskli çünkü
apse yok canım 2-3 ay önce vardı antibiyotik vermişti içince düzeldi sadece ağrı var
İnşallah yaparlar canım pek yapmıyorlar genelde duyduklarım öyle ve gidersen olmadı antibiyotik yazdır kendine en azından kendine getirir
sehir dısına cıkmam gerekmese 1 ay olsa da giderim tedaviye ama orada ağrır diye korkuyorum😔
Anladım canım eczaneler de satılan diş ağırısı için spreyler mevcut ikisini de al yanına bence :)
2 seans sürüyor yani 2 hafta
bu sekle göre degişir
Tek seans
2-3 gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?