Gece yatmadan önce elimi yıkama takıntısını aşamıyorum. Bir yere dokunduğum an aklıma 'Elime mikroplar bulaştı' yıkamazsam uykuda sağlığıma zarar verir diye beni yiyip bitiriyor 😂 Kaç kere lavaboya gittiğimi siz düşünün 🤪
Gece yatmadan önce aklınıza takılıp uyutmayan şey ne?
Bende de feci okb var, hepsi bende şu Coronadan sonra Oldu. Bu arada geçmiş olsun , çok az insan var işte eli ayağı düzgün, bu yüzden dikkat etmek lazım.
Of sıkıntı ben senden sonra oldum ama bende genel olarak mikrop kapma huyu var özellikle sık sık el yıkarım, bir yere dokunurken cekinirim , hemen ıslak mendil falan ararım baya sıkıntı ya 😂 evde 1 hafta da 3 paket ıslak mendil biter suyla temasim olmasada
E doğru olanı o çünkü 😂 İlkokulda çöp kutusu gibi en pis yerlere el vurup da yıkamamanın ve eldeki o iğrenç hissi sonradan farketmenin pişmanlığı gibiydi bendeki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
“Arabamın yeri iyi mi? İt kopuk bulunmayan bir yerde mi?” derim kendi kendime.
Okb sıkıntısall
Sorma valla bugün sanayide tamire götürmüştüm bagaj camında duran bayrağı çalmışlar da 🥲
Bende de feci okb var, hepsi bende şu Coronadan sonra Oldu. Bu arada geçmiş olsun , çok az insan var işte eli ayağı düzgün, bu yüzden dikkat etmek lazım.
Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun. Bende kovidden de önce vardı aslında.
Of sıkıntı ben senden sonra oldum ama bende genel olarak mikrop kapma huyu var özellikle sık sık el yıkarım, bir yere dokunurken cekinirim , hemen ıslak mendil falan ararım baya sıkıntı ya 😂 evde 1 hafta da 3 paket ıslak mendil biter suyla temasim olmasada
E doğru olanı o çünkü 😂 İlkokulda çöp kutusu gibi en pis yerlere el vurup da yıkamamanın ve eldeki o iğrenç hissi sonradan farketmenin pişmanlığı gibiydi bendeki
İyyy.🤣 Temizlik imandan gelirz, pis olanlar çekilmiyor inan
Öyle vallahi 😂🙌🏻
Geleceğe dair kaygılarım uyutmaz beni genelde.
Çarşamba pazarı gibi düşünmemek için film izliyorum direk.
öyle takıntım yok hic
Neler var mesela @35beyzanur35
Bazen acayip takıntılar tutabiliyor zamanla geçiyor
Yorgunluktan uyuya kalıyorum
Karisizlik Reis Anlayamazsin
Reise hanım diyeceksiniz jajsjs
Komik degildi
Genelde onu düşünürüm özlerim
Takıntım yok..
Çoraplarım
Aklımdan çıkmıyor
takilan bisi yok