1 hafta önce belimden sıvı alındı, aşırı derecede baş ağrım oluyor. Eşime fizik tedavi doktoru ağrısı için Lyrıca 75 mg yazmıştı, kendi doktorum da Mimiset yazmıştı. Onu kullanıyorum, bir kere attım bir zararı olur mu
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiçbir zararı olmaz aksine kafan güzel olur rahatlatır seni
Kullandım başımın agrısından yanlış yazmısım minoset kullanıyorum hiç fayda etmedi
Hangisi fayda etmedi
Minoset fayda etmedi diğer not al 10 dakika oldu zaten inşallah fayda eder
Kesinlikle edecek 😅
Eşim kahvede iç kus olacaksın dedi
Gerçekten de kuş olacaksın 😅
Zorla kahve içiyorum şu an şu başımın ağrısı geçsin de
Nasıl oldun
Uykum geldi
Ekler misin beni
Neden
Yani makul bir nedenim yok anlık sohbet etmek istedim sadece
Gerek yok bence
Siz öyle düşünüyorsanız saygı duyarım hanfendi
Kuvvetli ilaç o doktor vermediyse kullanmayın
Vermedi ben artık dayanamadigim için kullandım doktor bana gay ile başlayan bir ağrı kesici vermişti parol minoset de aynı zaten minoset verdi kafein içerikli ağrı kesiciler ama hiçbiri de bana fayda etmedi bugün artık bir hafta olmuştu dayanamayacak hale geldim ilk başlar bağırmaya başladı o yüzden kullanıyorum inşallah bir şey olmaz
Algoloji bölümüne başvurun Fizik bölümü açabiliyor randevuyu
Burada o bölğm yok sanırım ve benim ki fizik tedavi ile alakalı değil nöroloji belimden sıvı alındıgı içim böyleyim vücudum o sıvıyı şu an tamamlamaya çalışıyor ya aşırı ağrı oluyor
Ll içmeyin millet zombi oluyor sonra.
Onun kullanıcıları olduğunu biliyorum da o zaman niye doktor fizik tedavi doktoru üstelik eşime ayağı için yazdı öyle bir şey olsa ona da yazmazdı bence
Hastalara zaten yazıyorlat
Aşırı ağrısı olduğu için yazmıştı onun da zaten ben de etkili olduğu için kullanmak istedim dayanamayacak hale geldim kaç defa doktora gittim gittim hiçbir şekilde fayda etmedi serumlar olsun ilaçlar olsun o yüzden kullanmak zorunda kaldım ve sanki şıp diye kes
Keser ama sürekli kullanma
Yok sen normalde bir de kullanmazdım tek en ağır attığım ilaç para oldu ama mecbur kaldım büyük konuşmamak gerekiyormuş ben hep derdim ilaç kullananları da hiç ilaç kullanmam ne kadar canınız kıymetini başıma geldi
Ben mide rahatsızlığı geçirdim karnıma bıçak soksalar bu kadar ağrımazdı büyük konuşmucaksın
Sesli klavye kullanıyorum ya hep yanlış telaffuz etmiş gerçekten büyük konuştum başıma geldi hani hiç öyle linç kullanan biri değilim asla sadece şu bir haftadır kullanmadığım ilaç kalmadı gittiğim laflar başıma geldi
Olsun geçmiş olsun dikkat et ama
Sağ olun teşekkür ederim
Rica ederimm
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Allahım şifasını versin
Amin inşallah
Olmaz
Başımın ağrısına dayanamadım kullandım zaten
Kullan neden ağrıdı geçmiş olsun
Belimden beyin omurilik sıvısı alındı ya o yüzden vücudum onu tamamlamaya çalışıyor basınç oluyor o yüzden de böyle ağrılar oluyor ve çok aşırı derecede dayanamayacak şekilde ağrı dün geçmişti bugün yine başladı teşekkür ederim
Rica ederim rahatladi mi şu an nasilsin
10 dakika falan oldu psikolojik mi bilmiyorum ama cidden biraz o böyle baskı gitti başımdan
Evet psikolojik tır yaşadığın birde eşin yardımcı oluyor mu işte yapasin gelmsz
Evet sağ olsun yardımcı oluyor bugünler için işte sabahtan beri sadece biraz önce dışarı çıktı bir haftadır o da olsun
Ya olsun cok güzel maşallah size çocuk var mı
Şu an yok daha yeni evdeyiz teşekkür ederiz
Rica ederim güzel yeniyse korunuyorsunuz
uzmana danisin
Bir haftadır sürekli ilaç yiyorum zaten doktorla dışlı olmaktan bıktım bu ilacın ağırlığını biliyorum o yüzden attım