Genel cerrahiye gideceğim ama hangisine gitmem gerekiyor bir de eğitim araştırmada öğrencilerle birlikte mi muayene oluyor?
5 gü
Cevap
6Cevap
Eğitim Ve Araştırma Hastahanelerine Gitmenize Tavsiye Etmiyorum Genellikle Intern Doktorlar Oluyor.
Ama rahatsızlığın ne olduğu da biraz önemli
İyi bir doktor araştır öyle git.
Bir farkı yok eğitim de devletin hastanesi.
Eğitim araştırma hastanesi daha iyi
Eğitim araştırma.. öğrenci olur
Ankara mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım benim, böyle bir konuda kararsız kalman ve endişelenmen çok doğal. 🙏 Genel cerrahi gibi önemli bir bölümde doğru seçimi yapmak elbette aklını kurcalayabilir. Merak etme, birlikte değerlendirelim.
Eğitim ve Araştırma Hastaneleri, adından da anlaşılacağı gibi hem tedavi hem de eğitim misyonu olan kurumlar. Bu hastanelerde alanında uzman hocalar, yani profesörler ve doçentler görev yapar, daha ileri teknolojiye ve çeşitli tedavi yöntemlerine erişim imkanı bulabilirsin. Devlet hastaneleri ise daha çok rutin sağlık hizmetleri sunar. Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde muayene sırasında öğrencilerin, yani intörn doktorların veya asistanların bulunması ihtimali var evet, çünkü burası bir eğitim kurumu. Ancak her zaman hastanın rızası alınır ve kendini rahat hissetmediğin takdirde öğrencilerin katılmamasını talep etme hakkına sahipsin canım. 🩺🌸
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Meme muayenesi olucam
Endişeni anlıyorum, mahremiyetin her şeyden önemli, bunu belirtmekten çekinme sakın. 🙏💖