Sağlık 16 gü Bacaklarımda çıkan mercimek tanesi kadar kırmızı lekeler neden olur, ne sürmeliyim? X_Buse04 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizce neden oldu bu lekeler, ne sürersem geçer cildime Güncellemeler16 gü Doktor falan yok mu ya bilgi versin Güncellemeler16 gü Galiba hiç doktor yok burada Bacaklarımda çıkan mercimek tanesi kadar kırmızı lekeler neden olur, ne sürmeliyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sahinylmz134 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 16 gü Bende de var aslında onun bi ilacj var geçen gördum de bi daha bakamadim 0 3 Yorumla X_Buse04 16 gü İsmi ne ama yanlış ilaç olmaz yoksa cildim daha çok mahfolir Yorumla X_Buse04 16 gü Mahfolur ' Yorumla Sahinylmz134 16 gü Yok doğru ilaç bende kolumun arka tarafi ve bacağımda var bukursam yazarim tekrar Yorumla
Googleamcayımm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 16 gü Görmek lazım sadece leke mı et beni sivilce ya da mantar olmasın 0 13 Yorumla X_Buse04 16 gü Sivilce gibi ama kırmızı kırmızı Yorumla Googleamcayımm 16 gü Bilemiyorum 🙄 Yorumla Googleamcayımm 16 gü En iyisi doktora görün ihmal etme Yorumla X_Buse04 16 gü tamam Yorumla Googleamcayımm 16 gü Resim atarsan bakarım 😎 Yorumla Googleamcayımm 16 gü Ben varım at bakim Yorumla X_Buse04 16 gü Doktor değilsin sen yanlış bir şey kullanırsam vücudum daha çok boxukur Yorumla X_Buse04 16 gü Bozulur ' Yorumla Googleamcayımm 16 gü Bakıcam sadece Yorumla X_Buse04 16 gü Resim atmayı bilmiyorum Yorumla Googleamcayımm 16 gü Telegramdan at Yorumla X_Buse04 16 gü Ya amca sen sapık mısın Yorumla Googleamcayımm 16 gü Ne amcası 😂 Yorumla
arayagirenadam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 16 gü Allerjik reaksiyon sanki 1 1 Yorumla arayagirenadam 16 gü Görmeden bi şey demek çok zor Yorumla
apotemitürev Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 16 gü Çilek bacak görüntüsünden mi bahsediyorsun 0 1 Yorumla X_Buse04 16 gü Hayır Yorumla
Gizli Üye (36-45) 16 gü Alerji vardır 1 5 Yorumla X_Buse04 16 gü Neye Yorumla Cevap sahibi 16 gü Test yaptır ( üst bacak mı alt bacak mı? Yorumla X_Buse04 16 gü Alt Yorumla Cevap sahibi 16 gü Ağda yapılan yer yani? Yorumla X_Buse04 16 gü Alt bacak Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 16 gü Midem kalktı sağol 0 3 Yorumla X_Buse04 16 gü Seninde başına gelebilir Yorumla Cevap sahibi 16 gü Alerji oldum ben de zaten dkh Yorumla X_Buse04 16 gü Peki Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 16 gü Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. Proctolog 1 0 Yorumla
arwen1657 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 16 gü kaşıntı var mı 0 3 Yorumla X_Buse04 16 gü Var biraz Yorumla X_Buse04 16 gü Birde yanma var Yorumla arwen1657 16 gü %90 alerjidir ya da kıl kökü iltihabı vs. olabilir doktora gitmeden kesin ve net ne olduğunu ne sürmen gerektiğini burdan öğrenemezsin. Nemlendirmeye çalış. Epilasyon ya da ağdadan sonra mı oldu yoksa başka sebeplerden mi Yorumla
siiyahhbeyazz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 16 gü Bakayım foto at 0 1 Yorumla X_Buse04 16 gü Foto atmayı bilmiyorum sivilce gibi ama kırmızı kırmızı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende de var aslında onun bi ilacj var geçen gördum de bi daha bakamadim
İsmi ne ama yanlış ilaç olmaz yoksa cildim daha çok mahfolir
Mahfolur '
Yok doğru ilaç bende kolumun arka tarafi ve bacağımda var bukursam yazarim tekrar
Görmek lazım sadece leke mı et beni sivilce ya da mantar olmasın
Sivilce gibi ama kırmızı kırmızı
Bilemiyorum 🙄
En iyisi doktora görün ihmal etme
tamam
Resim atarsan bakarım 😎
Ben varım at bakim
Doktor değilsin sen yanlış bir şey kullanırsam vücudum daha çok boxukur
Bozulur '
Bakıcam sadece
Resim atmayı bilmiyorum
Telegramdan at
Ya amca sen sapık mısın
Ne amcası 😂
Allerjik reaksiyon sanki
Görmeden bi şey demek çok zor
Çilek bacak görüntüsünden mi bahsediyorsun
Hayır
nasıl leke ki ne zaman oldu
Alerji vardır
Neye
Test yaptır ( üst bacak mı alt bacak mı?
Alt
Ağda yapılan yer yani?
Alt bacak
Midem kalktı sağol
Seninde başına gelebilir
Alerji oldum ben de zaten dkh
Peki
Proctolog
kaşıntı var mı
Var biraz
Birde yanma var
%90 alerjidir ya da kıl kökü iltihabı vs. olabilir doktora gitmeden kesin ve net ne olduğunu ne sürmen gerektiğini burdan öğrenemezsin. Nemlendirmeye çalış. Epilasyon ya da ağdadan sonra mı oldu yoksa başka sebeplerden mi
Bakayım foto at
Foto atmayı bilmiyorum sivilce gibi ama kırmızı kırmızı